δεν-βαρεθήκατε-τόσα-χρόνια-να-βγάζετ-152869

«Δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια, να βγάζετε τους ίδιους;»: Άγριο ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου εναντίον των MAD – Τι είπε για τον Οικονομόπουλο

Ανάγνωση: 1'

Ο Τριαντάφυλλος μια ημέρα μετά τα Mad VMA, προχώρησε σε ένα ασύλληπτο ξέσπασμα κατά της διοργάνωσης καταγγέλλοντας πως είναι ψεύτικα και πως πίσω από όλα βρίσκεται μια συγκεκριμένα εταιρία στην οποία βρίσκονται πολλοί τραγουδιστές που βραβεύτηκαν.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Νίκο Οικονομόπουλο, λέγοντας πως το τραγούδι “Έκπτωτος Άγγελος”, ενώ έχει εκατομμύρια προβολές στις πλατφόρμες, δεν ήταν καν στα υποψήφια τραγούδια.

Τι είπε ο Τριαντάφυλλος για τα MAD VMA;

«Πάρτι μεταξύ σας, δεν το βαρεθήκατε; Το βαρέθηκε το τηλεκοντρόλ, το βαρεθήκατε και εσείς οι ίδιοι, για αυτό δεν έχει επιτυχία. Ο καθένας θα κάνει τα δικά του βραβεία. Ο Οικονομόπουλος με τον «Έκπτωτο Άγγελο» δεν θα έπρεπε να είναι στα βραβεία; Όποιος είναι σε μια συγκεκριμένη εταιρεία θα προχωράει. Σε βραβεία ψεύτικα… Τι να πω, μέσα στη ψευτιά ζούμε συνέχεια» ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος.

Στην συνέχεια δημοσίευσε και ένα βίντεο από την συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου όπου υπήρχε λαοθάλασσα κόσμου και έγραψε «Όχι ρε για τα MAD δεν κάνεις. Πόσο αλήθεια μπορείτε να αντέξετε;;; Πάρτε το αλλιώς να έχει αξία εκεί στα ψευτό βραβεία γιατί γελάνε και οι πέτρες».

Επίσης, δημοσίευσε και βίντεο από δική του συναυλία γράφοντας «Όχι ρε ούτε εσύ κάνεις για τίποτα. Μόνο βραβεία MAD τα πιο αληθινά!!! Με αγάπη πάντα. Με 23 εκατομμύρια που πας ρε;».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αρκέστηκε να πει 5 λέξεις: Η εκνευρισμένη αντίδραση του Χρήστου Δάντη για την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο

«Πέρασα εφιαλτικά χρόνια. Έτρωγα ξύλο κάθε μέρα, έπαθα νευρική ανορεξία»: Η εξομολόγησης της Τατιάνας Στεφανίδου

Τριαντάφυλλος: «Είχα δίπλα μου τον Άγιο Εφραίμ στο Survivor – Πήρα διπλά λεφτά από το έπαθλο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ