ο-κώστας-κόκλας-είπε-τη-μεγαλύτερη-αλή-152845

Ο Κώστας Κόκλας είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια: «Δεν φταίνε οι γυναίκες, οι άντρες φταίνε, ντρέπομαι»

Ανάγνωση: 1'

Ο Κώστας Κόκλας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μπαρτσώκα.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του Αλέκου από τα Εγκλήματα, για την περιπέτεια της υγείας του, αλλά και για τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών.

«Μου έχει φερθεί πολύ ωραία η ζωή και η καριέρα μου. Παραπάνω από ότι ονειρευόμουν. Αγαπώ πολύ τον Αλέκο από τα Εγκλήματα, είναι ένα κομμάτι που έχουμε όλοι οι άντρες μέσα μας και χαίρομαι που ο κόσμος ταυτίστηκε. Δεν τα πήγαινα καλά με την εικόνα μου για πολύ καιρό. Δεν ξέρω για ποιο λόγο», είπε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

Για την περιπέτεια της υγείας τους, ο Κώστας Κόκλας ανέφερε: «Είμαι ένας προσιτός και φιλικός πατέρας. Η περιπέτεια με την υγεία μου ήταν ένα καμπανάκι ότι θα πρέπει να προσέχω. Πριν δεν πρόσεχα καθόλου, απέφευγα τους γιατρούς, τις εξετάσεις… Ήμουν τυχερός που το προσπέρασα. Αναγκάστηκα μετά να δώσω μεγαλύτερη σημασία σε μένα».

Κλείνοντας, ο Κώστας Κόκλας απάντησε για τις κακοποιήσεις των γυναικών και τόνισε: «Ντρέπομαι όταν ακούω περιστατικά κακοποίησης γυναικών, νιώθω άβολα. Δε φταίνε οι γυναίκες, οι άντρες φταίνε, πρέπει να καταγγέλλονται αυτά τα πράγματα. Το να ασκείς βία είναι κάτι απαράδεκτο, ειδικά σε μια γυναίκα. Πρέπει να σκεφτούμε, θέλουμε κακοποιημένες τις μάνες των παιδιών μας και τα παιδιά μας φοβισμένα; Με πικραίνει αυτή η εκδοχή που έχουμε καλλιεργήσει ότι “στο σπίτι ο άντρας είναι μέσα και χτυπάει το χέρι του”».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Στήριγμα» Κώστα Κόκλα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Η νέα φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Συγκλονίζει ο Κώστας Κόκλας: «Άλλαξε η ζωή μου. Παραλίγο να το πληρώσω, ήμουν τυχερός»

“Φωτοτυπία” ο πατέρας του: Ο Κώστας Κόκλας με τον γιο του, Δημήτρη- Η πιο γλυκιά φωτογραφία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ