επικός-light-για-κουτσελίνη-η-πονήρω-η-αλε-152836

Επικός Light για Κουτσελίνη: «Η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα»

Ανάγνωση: 1'

Με έντονους χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά ο Light για τη Ζήνα Κουτσελίνη μετά την τοποθέτησή της για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Ο γνωστός τράπερ, αναφερόμενος σε όσα έχουν συμβεί, σχολίασε σχετικά: «Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν… Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα.

Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή».

Ο Light τόνισε επίσης: «Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δε γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μη ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι!

Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρατε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη;»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Light: «Ξόδεψα 1 εκατ. ευρώ για λουλούδια στον Αντώνη Ρέμο, ξέρω όλα τα τραγούδια απέξω»

Δούλεψε σκληρά και το απέκτησε με την αξία του: Ο Light αγόρασε σπίτι στη μητέρα του και δηλώνει «είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για εκείνη»

Όλη η Μύκονος κοιτούσε το μαγιό της: Ο light και η Άννα δεν είδαν την κάμερα και έγιναν θέαμα σε όλη τη παραλία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ