αυτά-ήταν-τα-μοναδικά-λόγια-του-σταμάτ-152839

Αυτά ήταν τα μοναδικά λόγια του Σταμάτη για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δε με έχει καμία ανάγκη, αισθάνομαι για το γιο μου…»

Ανάγνωση: 2'

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την υγεία του και άπαντες περιμένουν τα θετικά νέα, καθώς αποτελεί μια αγαπημένη προσωπικότητα στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

Ο Δημήτρης έχει κάνει τη δική του καριέρα, έχοντας πάρει τα… ερεθίσματα από το σπουδαίο πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα, ο οποίος πρόπερσι είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικόα 85 ετών, με την είδηση του θανάτου να «βυθίζει» όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας στη θλίψη.

Το ταλέντο που κληρονόμησε ο Δημήτρης και τα λόγια αγάπης του Σταμάτη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας κληρονόμησε από τον πατέρα του το ταλέντο του στο τραγούδι, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Άλλωστε από πολύ μικρή ηλικία ο Σταμάτης Κόκοτας τον είχε στο πλευρό του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς ερμηνευτές από τα πρώτα βήματα της καριέρας του όπως με την Μαρινέλα, τον Σταμάτη Κόκοτα, τον Πασχάλη Τερζή, τον Αντύπα, τον Βασίλη Καρρά, την Καίτη Γαρμπή, την Άντζελα Δημητρίου, την Κωνσταντίνα, τους Ζιγκ Ζαγκ, την Λίτσα Γιαγκούση, την Άντζυ Σαμίου, την Μαντώ και άλλους.

«Περήφανος είμαι πάντα. Ο γιος είναι γιος. Το επώνυμο μου δεν έκανε καθόλου κακό στο Δημήτρη. Ο Δημήτρης είναι ένας τραγουδιστής ολοκληρωμένος και δεν έχει ανάγκη από κανένα επίθετο», είχε δηλώσει ο Σταμάτης Κόκοτας για τον γιο του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έτρεφε τεράστια αδυναμία στον πατέρα του και πάντα άκουγε με σεβασμό τις συμβουλές του. Άλλωστε και εκείνος κατάφερε να κάνει τη δική του πετυχημένη καριέρα στον χώρο του τραγουδιού.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Όλο το ίντερνετ δακρύζει από χαρά για τον Δημήτρη Κόκοτα! Έγινε το θαύμα, κλαίνε από συγκίνηση

Η δραματική έκκληση της οικογένειας του Δημήτρη Κόκοτα μετά τα νεότερα για την υγεία του: «Η κόρη του ρωτάει για τον μπαμπά της»

Μαθεύτηκαν τώρα τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ