χείμαρρος-η-σίσσυ-χρηστίδου-κατά-της-κ-152833

Χείμαρρος η Σίσσυ Χρηστίδου κατά της Κουτσελίνη: «Αντί για συγγνώμη, κούνησε το δάχτυλο την επόμενη μέρα»

Ανάγνωση: 2'

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να σχολιάσει όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τον Απόστολο Λύτρα, αλλά και τη στάση που κράτησε η Ζήνα Κουτσελίνη απέναντί του.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τον Απόστολο Λύτρα, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της στο Χαμογέλα και Πάλι σχολίασαν τις εξελίξεις, όπως και τη στάση της παρουσιάστριας της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

«Είναι ένα ζήτημα που μας έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η τοποθέτηση, δεν την περίμενα, τη βρήκα άστοχη. Πιο πολύ με στεναχώρησε η επόμενη μέρα. Την επόμενη μέρα θα ήθελα λίγο περισσότερη προσοχή, θα ήθελα μια συγγνώμη. Ένιωσα ότι και την επόμενη μέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο, είπε ότι “δεν καταλάβατε τι είπα”, που μπορεί άλλο να ήθελε να πει», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αλλά όταν έχει προκληθεί τόσο μεγάλη αντίδραση, οφείλεις να δεις γιατί προκλήθηκε, σίγουρα κάτι έκανες. Έπρεπε να πάρει ξεκάθαρη θέση και όχι μιλώντας για τον εαυτό της, αλλά απέναντι στην τοποθέτηση αυτή. Και επειδή έχει την εμπειρία να το κάνει και να το στηρίξει αυτό, εμένα γι’ αυτό με προβλημάτισε. Με προβλημάτισε η επόμενη μέρα, έκανε κάποιες αναφορές που έγιναν viral…».

Κλείνοντας, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Η πρώτη μέρα μπορεί να συμβεί στον καθένα, να παρεξηγηθεί κάτι που θα πεις. Όμως εδώ, με τη δεύτερη διατύπωση, έδειξε ότι δεν παρεξηγήθηκε κάτι. Έδειξε ότι “το εννοούσα αυτό που είπα”».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Φινάλε για το Χαμογέλα και Πάλι και την Σίσσυ Χρηστίδου – «Είναι η στιγμή που δεν είναι αγαπημένη μου»

Έσπασε κάθε ρεκόρ η Σίσσυ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νωρίς το πρωί & όλοι της εύχονται

Καταπέλτης η Σίσσυ Χρηστίδου για Λύτρα: «Εδώ μιλάμε για τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία η οποία θίγεται»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ