κεραυνοί-για-την-κουτσελίνη-από-τη-μ-152566

«Κεραυνοί» για την Κουτσελίνη από τη Μαρία Μπακοδήμου: «Την επομένη άρχισε να μας λέει για το τσίζμπεργκερ…»

Ανάγνωση: 1'

Το δικό της σχόλιο για την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα θέλησε να κάνει η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της Γειά σου.

Όσα ανέφερε

«Η άβολη στιγμή να σχολιάσεις κάτι που έχει σχολιάσει όλη η ελληνική κοινωνία και τα social media» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου για τη Ζήνα Κουτσελίνη και συνέχισε: «Το σαφές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης. Την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε για τσίζμπεργκερ».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής Γειά σου είπε για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν με νοιάζει το να περίμενα μια συγγνώμη. Όταν τέλειωσε η εκπομπή μας την περασμένη Κυριακή, κυκλοφόρησε η είδηση χωρίς να λέει το όνομα του ποινικολόγου. Μάθαμε ποιος ήταν, το συζητήσαμε στο γραφείο πριν φύγουμε και όλοι μέσα μας δεν είχαμε το να “καταστραφεί αυτός ο άνθρωπος”;»

Η Μαρία Μπακοδήμου κατέληξε για το θέμα λέγοντας: «Χωρίς να το εννοείς… είναι το θυμικό σου που φουντώνει. Και λες πώς είναι δυνατό να έχεις πλακώσει, να έχεις σπάσει το κεφάλι της γυναίκας σου, κρατώντας την κλειδωμένη σε ένα αυτοκίνητο».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σάλος με φωτογραφία πασίγνωστης Ελληνίδας – Κανείς δεν την αναγνωρίζει

Εχει γίνει viral η Ζήνα Κουτσελίνη: Όταν δεν έχεις ούτε για τσίζμπουργκερ και σε βγάζουν έξω για φαγητό

Κύριος με Κ κεφαλαίο ο Λαζόπουλος: Είπε όλα όσα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για Λύτρα και Κουτσελίνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ