όλοι-χειροκροτούν-ξανά-τον-νίκο-συρίγ-152560

Όλοι χειροκροτούν ξανά τον Νίκο Συρίγο μετά τα ΣΤΑΡΑΤΑ λόγια του: «Τι είναι αυτά ρε; Συνεχίστε έτσι και θα κλαίμε!»

Ανάγνωση: 2'

Η υπόθεση του Απόστολου Λύτρα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις ανάμεσα σε ανθρώπους του νομικού χώρου και δημόσια πρόσωπα της τηλεόρασης, με τον Νίκο Συρίγο και πάλι να αναφέρεται σε αυτή.

Ο δημοσιογράφος, που και τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει μια εξαιρετική τοποθέτηση, ήταν έξαλλος σχετικά με τον τρόπο που κάποιοι δικηγόροι αντιμετωπίζουν την υπόθεση και το γεγονός της προφυλάκισής του.

Το νέο «ξέσπασμα» του Νίκου Συρίγου για την υπόθεση Λύτρα

«Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος όλη αυτή την ώρα και να αντιμετωπίσουμε όλα τα πράγματα με ψυχραιμία. Έχουμε μία γυναικοκτονία το μήνα και το 2024, έχουμε το περιστατικό με το 11χρονο που το δολοφόνησε αυτός που ήταν ελεύθερος και είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανήλικου κοριτσιού…

Έχουμε έναν ποινικολόγο που ξέρει το νόμο, ξέρει τι θα αντιμετωπίσει και δίνει 30 μπουνιές στη γυναίκα του… Και έχει σηκωθεί όλος ο νομικός κόσμος και έχει βγει στα παράθυρα και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για το αν αυτός ο άνθρωπος είναι υπερβολικό να προφυλακιστεί ή δεν είναι υπερβολικό… Και ψάχνουμε να βρούμε τρίχα στο ζυμάρι!», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Και λέω εγώ, δεν είναι αυτονόητο ένας άνθρωπος που δίνει 30 μπουνιές στη γυναίκα του και είναι ποινικολόγος, έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο της σήψης της κοινωνίας… Ένας ποινικολόγος να πλακώνει στο ξύλο τη γυναίκα του και βγαίνουν όλοι οι νομικοί και λένε αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να προφυλακιστεί.

Συνεχίστε έτσι και απλά θα κλαίμε πάνω από τις γυναίκες που σκοτώνονται. Συνεχίστε έτσι, συνεχίστε έτσι. Βγαίνει ο ένας δικηγόρος και λέει “εδώ είμαστε Βαλκάνια”, βγαίνει ο άλλος και λέει “ήταν αντρίκια συμπεριφορά”, τι είναι αυτά ρε;», πρόσθεσε, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να του ζητά να κατεβάσει τους τόνους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Από ποινικολόγος…ψιλικατζής: Κάνει μεροκάματα ο Λύτρας στην καντίνα των φυλακών Κορυδαλλού

Με ποιούς πέρασε την ονομαστική του εορτή στη φυλακή ο Απόστολος Λύτρας

Καταπέλτης η Σίσσυ Χρηστίδου για Λύτρα: «Εδώ μιλάμε για τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία η οποία θίγεται»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ