εμβρόντητη-η-σίσσυ-χρηστίδου-είμαστ-152475

Εμβρόντητη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Είμαστε όλοι παγωμένοι, τελικά ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται…»

Ανάγνωση: 1'

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησε την εκπομπή της και, όπως ήταν αναμενόμενο, ασχολήθηκε εξαρχής με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Η παρουσιάστρια επεσήμανε, ότι έχει πέσει από τα σύννεφα καθώς ο ποινικολόγος είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει και έχουν συναναστραφεί.

Η αναφορά της Σίσσυς Χρηστίδου στην υπόθεση Λύτρα

«Το κεφάλαιο της ενδοοικογενειακής βίας έχει ανοίξει πολύ έντονα μέσα από την υπόθεση Λύτρα. Έχουν ανοίξει πολλές κουβέντες. Η κοινή γνώμη είναι παγωμένη. Προσπαθούμε να καταλάβουμε όλα όσα συμβαίνουν. Οι άνθρωποι που τον έχουμε γνωρίσει είναι αυτό που λέμε: πέφτεις από τα σύννεφα μία, πέφτεις από τα σύννεφα δύο, τελικά δε ξέρεις τι κρύβεται τι κρύβεται στον κάθε άνθρωπο. Είναι τρομακτικό όταν συμβαίνει και με ανθρώπους που έχεις συναναστραφεί και γνωρίζεις.

Αυτή η υπόθεση έχει ανοίξει μία τεράστια κουβέντα και πότε τελικά πρέπει να επεμβαίνει η δικαιοσύνη, πόσο γρήγορα πριν επέλθει ένα μοιραίο γεγονός για να μας δείξει ότι κάναμε ένα μοιραίο λάθος, υπήρξε παρέμβαση του Αρείου Πάγου και αντέδρασαν οι δικηγόροι απέναντι σε αυτό», είπε συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Φινάλε για το Χαμογέλα και Πάλι και την Σίσσυ Χρηστίδου – «Είναι η στιγμή που δεν είναι αγαπημένη μου»

Έσπασε κάθε ρεκόρ η Σίσσυ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα νωρίς το πρωί & όλοι της εύχονται

Καταπέλτης η Σίσσυ Χρηστίδου για Λύτρα: «Εδώ μιλάμε για τη δημοσιογραφική μας αξιοπιστία η οποία θίγεται»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ