χρειάστηκαν-5-λέξεις-για-να-πει-η-ανθή-β-152572

Χρειάστηκαν 5 λέξεις για να πει η Ανθή Βούλγαρη όσα έπρεπε να ακούσουμε για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο…»

Ανάγνωση: 2'

Η Ανθή Βούλγαρη είδε την κάμερα του I Love Σου Κου να τη σταματά, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται σε αρκετά θέματα, προσωπικά, επαγγελματικά αλλά και όσα σχολιάζονται τελευταία.

Η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και τα όσα ειπώθηκαν από τη Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα.

Η αναφορά της Βούλγαρη στο μέλλον της και στη Ζήνα Κουτσελίνη

«Από ότι ακούμε θα αλλάξει η ώρα. Το αν θα πάει λίγο πιο πάνω, πιο κάτω, θα το δούμε. Δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση!

Δεν νομίζω ότι θα κάνω κάποιο τηλεπαιχνίδι. Έχουμε κάνει συζητήσεις για το εάν μπορούμε να κάνουμε μια σειρά από ντοκιμαντέρ που μου αρέσει και εμένα.

Η Νατάσα Γιάμαλη μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα παρουσία, είναι πολύ δυναμική. Είναι γυναίκα δημοσιογράφος και ρεπόρτερ κι αυτό από μόνο του είναι πολύ θετικό.

Για το infortainment το ακούω από τότε που ήμουν στους ΚαραμεροΧαριτάτους. Ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί ότι μπορεί να κάνει καλύτερα.

Δεν πήρα θέση για το τι είπε η κ. Κουτσελίνη αλλά για την υπόθεση Λύτρα. Η κακοποίηση είναι κακοποίηση και είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχεται. Όσοι έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε. Ίσως πιο αυστηρά κάποιες φορές, ίσως κάποια πράγματα δεν ακούγονται όπως τα σκεφτόμαστε. Το ότι μια καριέρα καταρρέει είναι γεγονός αλλά χωρίς αυτό να ξεπλένει τον κ. Λύτρα και να του δίνει ελαφρυντικό! Οι γυναικοκτονίες είναι ένα θέμα που πρέπει να προβληματίσει πιο βαθιά την κοινωνία και οι πολιτικοί να πάρουν θέση σε αυτό».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εχει γίνει viral η Ζήνα Κουτσελίνη: Όταν δεν έχεις ούτε για τσίζμπουργκερ και σε βγάζουν έξω για φαγητό

Κύριος με Κ κεφαλαίο ο Λαζόπουλος: Είπε όλα όσα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για Λύτρα και Κουτσελίνη

Επικός Light για Κουτσελίνη: «Η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ