ξεσπά-η-σοφία-πολυζωγοπούλου-διαρρέ-153000

Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Διαρρέονται ψέματα εις βάρος μου – Προσπαθούν να με παρουσιάσουν ως αδίστακτη»

Ανάγνωση: 1'

Πληροφορίες από την πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου μετέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 37χρονη δικηγόρος δήλωσε σε πολύ κοντινό της άτομα ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

«Προσπαθούν να διαλύσουν την προσωπικότητά μου, να με φοβίσουν, να με κακοποιήσουν ξανά από την αρχή», φέρεται να υποστηρίζει ξεσπώντας η 37χρονη στον δικό της άνθρωπο.

Η ίδια, ωστόσο, ξεκαθάρισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

Ακόμη, αυτό που διαρρέει στο περιβάλλον της είναι ότι δε μπορεί να καταρρεύσει μέσα σε λίγες ημέρες ένα δικηγορικό γραφείο, επειδή η ίδια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Όσον αφορά στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι της με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, το άτομο από το περιβάλλον της δικηγόρου ανέφερε ότι εκείνο το βράδυ πήγαν όχι για να πάρουν χρήματα για τις σπουδές της μεσαίας κόρης του Απόστολου Λύτρα, αλλά τα κλειδιά της Porsche μέσα στην οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια και η οποία ακόμα δεν έχει εξεταστεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Δεν θα μου πεις εσύ” Ο μοιραίος διάλογος Πολυζωγοπούλου με την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

Λεπτά πριν τον εφιάλτη: Για 1η φορά βίντεο από το εστιατόριο που ήταν Λύτρας – Πολυζωγοπούλου – Οι τελευταίες κινήσεις

«Έλεος! Δεν μπορώ! Σταμάτα πια γαμ@το!»: Μαλλιά κουβάρια στον αέρα Λιάγκας – – Καλύβα, πέρασαν σε διαφημίσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ