υπάρχει-ανθρωπιά-τελικά-μεγάλη-συγκέ-68569

Υπάρχει ανθρωπιά τελικά: Μεγάλη συγκέντρωση αλληλεγγύης ενάντια στην έξωση του 81χρονου με αναπηρία από τα Ν. Φλογητά

Ανάγνωση: 1'

Έξαλλοι έχουν γίνει όλοι οι πολίτες με τις αποτρόπαιες και απάνθρωπες πράξεις που συμβαίνουν από τις τράπεζες απέναντι σε ανήμπορους συμπολίτες μας. Πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση συμπαράστασης την Κυριακή, στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής για τον ηλικιωμένο 81χρονο με αναπηρία. Πριν κάποιες μέρες τον πέταξαν έξω από το σπίτι του επειδή βγήκε σε πλειστηριασμό.

Το δράμα του 81χρονου

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του για να εκφράσει την συμπαράστασή του στον ηλικιωμένο ο οποίος εδώ και μέρες κοιμάται στην βεράντα του σπιτιού του.

Όπως χαρακτηριστικά αναρωτιέται και ο ίδιος: «εδώ είναι το σπίτι μου, που να πάω;»

Τα τελευταία 24ωρα πολίτες συγκεντρώνονται καθημερινά έξω από την οικία του 81χρονου, συμπαραστεκόμενοι στο δράμα που βιώνει ο ηλικιωμένος. Ο 81χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και όλα τα υπάρχοντα του, μαζί με είδη πρώτης ανάγκης, καθημερινής φροντίδας και φάρμακα παραμένουν μέσα στο σπίτι αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να μπει μέσα καθώς η κλειδαριά αλλάχτηκε.

Δυστυχώς, πλέον δεν υπάρχει ανθρωπιά και κατανόηση. Όλα θυσιάζονται στο βωμό του χρήματος αφήνοντας πίσω κάθε ηθική αξία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ