το-ταξίδι-ζωής-και-ελπίδας-ξεκινά-η-12-68662

Το ταξίδι “ζωής” και ελπίδας ξεκινά: Η 12χρονη Νικολία φεύγει για Ανόβερο- Συγκεντρώθηκαν τα χρήματα

Ανάγνωση: 6'

Πολλές φορές, ειδικά μέσω των ΜΜΕ έχουμε βοηθήσει παιδάκια και ενήλικες που χρειάζονται οικονομική ενίσχυση για κάποια επέμβαση κτλ. Έτσι και  η 12χρονη Νικολία, χρειάζεται την βοήθεια μας. Μέχρι πρόσφατα έδινε την εντύπωση πως ήταν απόλυτα υγιής. Η ζωή της όμως άλλαξε, μέσα σε ένα λεπτό.

Ο στόχος εκπληρώθηκε

Στόχος επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα! Μέσα σε λιγότερο από δύο 24ωρα, συγκεντρώθηκε το υπέρογκο ποσό των 85.327 ευρώ για το ταξίδι ζωής της 12 ετών Νικολίας στο Ανόβερο, όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Η καταμέτρηση των δωρεών είναι σε εξέλιξη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν όλες αναλυτικά, μια προς μια, στη σελίδα της εκστρατείας της Νικολίας μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και εκ μέρους της οικογενείας, η οποία είναι εξαιρετικά συγκινημένη με την αγάπη που τους δείξατε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Μέσα σε 2 μέρες όλοι μαζί κάναμε το ακατόρθωτο εφικτό. Τώρα η Νικολία θα δώσει τον δικό της αγώνα και ευχόμαστε από καρδιάς να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να επιστρέψει υγιής στην Ελλάδα!

Γλυκό μας κορίτσι, οι ευχές και οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σου!

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις!

Δείτε την εκστρατεία της Νικολίας εδώ: https://act-of-kindness.org/…/support-12years-old-nikolia/

Η ανάρτηση του Οργανισμού «Πράξη Αγάπης»

Όπως έγινε γνωστό, ο στόχος για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνταν για το ταξίδι «ζωής» της 12χρονης Νικολίας, από την Πάτρα, στο Ανόβερο για να χειρουργηθεί, επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα. Το ζητούμενο ήταν να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το ταξίδι «ζωής» στο Ανόβερο για τη 12χρονη Νικολία από την Πάτρα, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Όπως έγινε γνωστό, ο στόχος επετεύχθη σε λιγότερο από δύο 24ωρα, οπότε και συγκεντρώθηκαν 85.327 ευρώ για το ταξίδι της 12χρονης Νικολίας.

Οι ευχαριστίες της μητέρας της 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης Νικολίας, Γιάννα Μπακοπούλου, απηύθυνε μέσω του facebook ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους όσοι βοήθησαν.

«Σήμερα μετά από δέκα ολόκληρους μήνες θα μπορέσω να κλείσω τα μάτια μου και να ξεκουραστώ με μια μόνο σκέψη να πάνε όλα καλά στο χειρουργείο και όχι με χιλιάδες σκέψεις που με κρατούσαν ξάγρυπνη για το πώς θα βοηθήσω το παιδάκι μου!», ανέφερε η μητέρα της 12χρονης.

Η «μπάρα» στο «Πράξη Αγάπης» έφθασε στο 100% το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και οι δωρεές που έγιναν άγγιξαν τις 85.337 ευρώ, ενώ ο στόχος ήταν 81.257 ευρώ.

Η καμπάνια για τη 12χρονη Νικολία με τον όγκο

Η 12χρονη Νικολία από την Ηλεία πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Όλοι μαζί μπορούμε να συγκεντρώσουμε το ποσό και να χαρίσουμε στο παιδί την περίθαλψη και την ευκαιρία που ΠΡΕΠΕΙ να έχει.

Η Νικολία είναι ένα 12χρονο κορίτσι που μέχρι πρότινος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Η ζωή της όμως ανετράπη, όταν πέρσι τον Αύγουστο, οι γονείς της παρατήρησαν μια μάζα στην περιοχή της δεξιάς κλείδας. Άμεσα επισκέφτηκαν τον παιδίατρό της, ο οποίος τους παρέπεμψε σε παιδοογκολόγο. Τότε ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για την Νικολία και την οικογένεια της. Αφού η μικρή υπεβλήθη σε μια σειρά εξετάσεων, ο παιδοογκολόγος τους ενημέρωσε πως πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που εξέρχεται από τον νευρικό ιστό. Οι όγκοι αυτοί θεωρούνται πολύ επικίνδυνοι, αφού όσο μεγαλώνουν προκαλούν συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές, ενώ μπορεί να επιφέρουν σοβαρές επιπλοκές, όπως αιμορραγία, παράλυση φωνητικών χορδών, συμπίεση τραχείας και τύφλωση.

Πριν από ένα μήνα, η Νικολία υπεβλήθη σε απεικονιστικές εξετάσεις, και δυστυχώς, το μέγεθος του όγκου έχει μεγαλώσει δραματικά, ενώ έχει αρχίσει να πιέζει τα γειτονικά όργανα. Σύμφωνα με τον γιατρό που την παρακολουθεί, η Νικολία πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου, καθώς οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία. Δυστυχώς, μια τέτοια επέμβαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, λόγω θέσης του όγκου και λόγω υψηλού εγχειρητικού κινδύνου.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε

Ο γιατρός τους έχει ήδη έρθει σε επαφή με ειδικό κέντρο στη Γερμανία, όπου μια ομάδα εξειδικευμένων χειρουργών, διαφόρων ειδικοτήτων, έχει δεχτεί να αναλάβει το απαιτητικό αυτό χειρουργείο. Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί στα τέλη του Μαΐου, ωστόσο η οικογένειά της αδυνατεί να συγκεντρώσει το υπέρογκο ποσό που απαιτείται για την επέμβαση και τη νοσηλεία της κορούλας τους.

Ένα 12χρονο κορίτσι βρίσκεται σε κίνδυνο. Θα μπορούσε να είναι το δικό μας παιδί. Δε γίνεται να αδιαφορήσουμε. Θα κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας, ώστε να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό για το χειρουργείο της. Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Η δημοσίευση

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μόνο συγκίνηση για τα μικρά αγγελούδια: Οι 4 μικρές μαχήτριες, νίκησαν μαζί τον καρκίνο και έβγαλαν μαζί την πιο γλυκιά φωτογραφία

Ανείπωτη τραγωδία: Μητέρα πυροβόλησε το τρίχρονο αγοράκι της και μετά αυτοκτόνησε

Μαμά και κόρη πάλεψαν μαζί με τον καρκίνο και κατάφεραν να τον νικήσουν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ