ήταν-σαν-ένα-τέρας-η-κόρη-της-ντέμι-μ-114734

«Ήταν σαν ένα τέρας»: Η κόρη της Ντέμι Μουρ για τα ψυχολογικά προβλήματα και τον εθισμό της μητέρας της

Ανάγνωση: 3'

Η προβληματική σχέση της Ντέμι Μουρ με τις τρεις κόρες της, την Ταλούλα, την Ράμερ και την Σκάουτ, έχει απασχολεί έχει απασχολήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα.

Ντέμι Μουρ: Οι κόρες τις της έκαναν ασφαλιστικά μέτρα

Αποκορύφωμα αυτής της τεταμένης σχέσης ήταν τα ασφαλιστικά μέτρα που έκαναν τα τρία κορίτσια στην μητέρα τους, όταν η κατάσταση με τις ψυχολογικές της μεταπτώσεις και τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά είχε πλέον φτάσει το απροχώρητο.

Ήταν η περίοδος μετά τον χωρισμό της Ντέμι Μουρ από τον Άστον Κάτσερ, ένα διαζύγιο που την πλήγωσε και την πίκρανε, αδυνατώντας να βάλει σε τάξη την ζωή και τα αισθήματα της.

Έκτοτε, έχουν περάσει αρκετά χρόνια, η οικογένεια έχει επανενωθεί και με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της ηθοποιού, μητέρα και κόρες έδωσαν μία κοινή συνέντευξη στην εκπομπή Red Table Talk, οπότε τα τρία κορίτσια επικεντρώθηκαν στα σκοτεινά χρόνια της ηθοποιού, τότε που οι καταχρήσεις και οι αδυναμίες της μαμάς τους έκαναν κουμάντο στη ζωή και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Στο βιβλίο της «Inside Out» η Ντέμι Μουρ αναφέρεται εκτενώς στο πρόβλημα του εθισμού της, μιλώντας για την σκληρή προσπάθεια που έκανε να αποτοξινωθεί και να μείνει μακριά από κάθε είδους κατάχρηση τα τελευταία 20 χρόνια.

Ντέμι Μουρ: Το πρόβλημα της ηθοποιού με τα ναρκωτικά

Ωστόσο, μετά το διαζύγιο της το 2012, η 56χρονη Ντέμι Μουρ κύλησε ξανά, διανύοντας ίσως τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής της. Η κόρη της, Ταλούλα, μιλάει λεπτομερώς για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, επισημαίνοντας πως κάθε φορά που εκείνη έκανε χρήση ναρκωτικών ήταν σαν να εμφανιζόταν ένα τέρας στο σπίτι τους.

«Ήταν σα να έδυε ξαφνικά ο ήλιος και να εμφανιζόταν ένα τέρας. Θυμάμαι ακόμα τον τρόμο που με πλημμύριζε κάθε φορά που την κοιτούσα προσεκτικά και διαπίστωνα πως τα μάτια της ήταν λίγο πιο κλειστά από το κανονικό ή όταν η φωνή της ήταν αλλαγμένη. Επίσης ήξερα ότι είχε πάρει ναρκωτικά γιατί τότε ήταν πιο τρυφερή και διαχυτική μαζί μου,» αναφέρει η κόρη της Μουρ και του ηθοποιού Μπρους Γουίλις.

Από την πλευρά της, η αδελφή της Ράμερ κουνάει καταφατικά το κεφάλι δίπλα της, συμφωνώντας με όλα τα λεγόμενα της και προσθέτει: «Συχνά της μιλούσαμε σα να ήταν εκείνο το παιδί και εμείς οι γονείς. Δεν την αναγνωρίζαμε πραγματικά, δεν ήταν η μητέρα με την οποία είχαμε μεγαλώσει».

Πλέον μαμά και κόρες προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους και να διορθώσουν την τραυματισμένη σχέση τους. Η κοινή τους συνέντευξη θα προβληθεί ολόκληρη σήμερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ