έτρωγα-οτι-άφηνε-ο-κόσμος-τα-δύσκολα-114722

«Έτρωγα ο,τι άφηνε ο κόσμος»: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Κριστιάνο και τα δάκρυα για τον πατέρα του

Ανάγνωση: 3'

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τα δάκρυα για τον πατέρα του. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε για τα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε και αναζητεί ακόμα τις γυναίκες που τον βοήθησαν.

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Πορτογάλος άσος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που συνάντησε στα παιδικά του χρόνια. Όταν δεν είχε καθόλου χρήματα. Μάλιστα, αναγκαζόταν με άλλα παιδιά να περιμένει έξω από τα McDonalds της γειτονιάς που έμενε στη Λισαβόνα για να τους δώσουν τα μπέργκερ που άφηνε ο κόσμος για να φάνε.

Όσα ανέφερε

«Ήμουν 12 ετών και δεν είχα χρήματα. Ζούσα με άλλους παίκτες στην ηλικία μου από διάφορα μέρη της Πορτογαλίας. Ήταν δύσκολα χωρίς την οικογένειά μου. Θυμάμαι ότι υπήρχε ένα κατάστημα McDonalds εκεί κοντά όπου ζητούσαμε τα μπέργκερ που άφηναν. Μια κυρία που τη λέγαν Έντνα και άλλες δύο κοπέλες πάντα μας έδιναν. Ελπίζω αυτό εδώ να με βοηθήσει να τις βρω. Θέλω να τις προσκαλέσω στο Τορίνο ή στη Λισαβόνα για δείπνο. Να ανταποδώσω σε αυτές ό,τι έκαναν για μένα. Ποτέ δεν το ξέχασα», υπογράμμισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή, όταν εκείνος ήταν μικρός.

«Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος… Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει… Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα”.

“Παίζουν με την αξιοπρέπεια μου”

Μάλιστα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σχολίασε τα δημοσιεύματα, που κατά καιρούς αναφέρονται στην προσωπική του ζωή, μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου… Είναι δύσκολο. Έχεις σύντροφο, οικογένεια, παιδιά. Όταν παίζουν με την ειλικρίνειά σου είναι δύσκολο. Κακό. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση. Έλεγαν στις ειδήσεις “ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό…”. Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος. Για να μην ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής», λέει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ