είπε-το-μεγάλο-ναι-θαυμάστρια-ζήτησε-σ-114052

Είπε το μεγάλο ναι; Θαυμάστρια ζήτησε σε γάμο τον Κιάνου Ριβς και η απάντησή του μας έκανε να τον λατρέψουμε ακόμη περισσότερο

Ανάγνωση: 2'

Τι άλλο θα κάνει πια αυτός ο άνθρωπος για να τον συμπαθήσουμε ακόμα περισσότερο; Στο φεστιβάλ South by Southwest στο Austin του Texas, βρέθηκε ο Keanu Reeves, στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας “John Wick: Chapter 4”.

Όσα ειπώθηκαν

“Γερνάω φίλε, συμβαίνει”, απάντησε ο Κιάνου Ριβς σε ερώτηση θεατή του

Ο αγαπημένος ηθοποιός δέχτηκε «βροχή» ερωτήσεων από θαυμαστές και δημοσιογράφους, απαντώντας σε όλες με χιούμορ και ειλικρίνεια. Μάλιστα, όταν ένας θεατής τον ρώτησε αν γερνάει, εκείνος είπε: «Ναι, γερνάω, φίλε. Συμβαίνει».

“Θέλω να σε παντρευτώ”, είπε θαυμάστρια στον Κιάνου Ριβς

Λίγο αργότερα και όταν εκείνος παραδέχθηκε πως ως ενθύμιο από την ταινία κράτησε τη βέρα και το ρολόι που φορούσε ο χαρακτήρας του, μία θαυμάστρια φώναξε: «Θα σε παντρευτώ», με τον Keanu να απαντά: «Πρόσεχε τι εύχεσαι!» και να ξεσηκώνει τα χειροκροτήματα του πλήθους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση με την ζωγράφο Alexandra Grant, αλλά δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Σημειώνεται ότι η ταινία “John Wick: Chapter 4”, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο σκηνοθέτης του φιλμ, δήλωσαν πως τελείωσαν για την ώρα με το franchise και την παραγωγή ταινιών για τον ήρωα John Wick, αφού μέσα σε εννέα χρόνια έκαναν τέσσερις ταινίες.

Είναι από καιρό ο λατρεμένος μας ηθοποιός που δεν διστάζει να κυκλοφορεί με ένα απλό μπλουζάκι, να τρώει σάντουιτς στη μέση του δρόμου και να πηγαίνει σε γάμους θαυμαστών του όταν τον καλούν. Είναι ο υπέροχος Κιάνου Ριβς!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ