δηλώσεις-τσαπανίδου-ο-κ-σκέρτσος-επι-66649

Δηλώσεις Τσαπανίδου: «Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο κ. Μητσοτάκης το βάζει στα πόδια»

Ανάγνωση: 3'

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι εκπρόσωπος Τύπου του πολιτικού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ. Όπως η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά για όσα συμβαίνουν στον προεκλογικό αγώνα αυτή την περίοδο,είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Οτι ο κ. Μητσοτάκης, για άλλη μια φορά, το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα». Αυτό ήταν και το σχόλιο της κ. Τσαπανίδου στους κυβερνητικούς εκπροσώπους. Συνεχίζοντας λέει «Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης, που λέει συνεχώς ότι το δίλημμα των εκλογών είναι “Μητσοτάκης ή Τσίπρας“, φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα. Οι πολίτες, όμως, έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους.

Τσαπανίδου για ντιμπέιτ: Ο Σκέρτσος επιβεβαίωσε ότι ο Μητσοτάκης το «βάζει στα πόδια»

Τέλος, τη χώρα διεθνώς την έχει πλήξει πολλαπλώς η κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων και της καταρράκωσης του κράτους δικαίου. Δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά τα δεκάδες δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου. Αν ο κ. Σκέρτσος είναι περήφανος γι’ αυτά είναι δικαίωμά του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή», συνεχίζει η κ. Τσαπανίδου και καταλήγει: «Οσο για τις δηλώσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι “εθνική, δημοκρατική και ηθική εξαίρεση”, σε εκπρόσωπο ενός “Τραμπ” παραπέμπουν και όχι μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης».

Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις και το πολιτικό ντιμπέιντ

«Στόχος μας, όπως επανειλημμένα έχει πει ο πρωθυπουργός, είναι η σύγκριση και όχι η σύγκρουση. Η διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού διαλόγου, χωρίς τοξικότητα», είχε δηλώσει νωρίτερα, ο υπουργός Επικρατείας και νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ακης Σκέρτσος.

Τσαπανίδου για ντιμπέιτ: Ο Σκέρτσος επιβεβαίωσε ότι ο Μητσοτάκης το «βάζει στα πόδια»

Για το ζήτημα του ντιμπέιτ ο κ. Σκέρτσος είχε απαντήσει τα εξής: «Τηλεμαχία των αρχηγών των κομμάτων θα γίνει. Θέλουμε να γίνει μια τηλεμαχία με τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ ας μας εξηγήσει την ανακολουθία της στάσης του, ότι, ενώ είναι υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας, επιθυμεί ένα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο αρχηγών. Πρέπει στο ίδιο τραπέζι να ακουστούν όλες οι απόψεις, όλων των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να φανούν και οι αντιφάσεις ως προς τις προγραμματικές ανακολουθίες οι οποίες είναι τεράστιες», σημείωσε και επαναβεβαίωσε τη θέση της κυβέρνησης και σε επόμενο αντίστοιχο ερώτημα. «Η θέση μας είναι ότι πρέπει να γίνει ένα ντιμπέιτ, το οποίο θα περιλαμβάνει τα κόμματα τα οποία εκπροσωπούνται στη Βουλή», ξεκαθάρισε.

Αναφερόμενος στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοσκοπήσεις, παρέπεμψε στο ΣΕΔΕΑ, λέγοντας ότι είναι εύλογο, όταν αμφισβητείται η εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων, το αρμόδιο όργανο που εκπροσωπεί τις εταιρείες να τοποθετηθεί για το θέμα. “Προκαλεί μεγάλη έκπληξη που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να βγουν στη δημοσιότητα τα αστάθμητα δεδομένα, γιατί είναι χειρότερα αυτά”, είπε ο κ. Σκέρτσος.

Η προεκλογική περίοδος είναι ιδιαίτερα έντονη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης Έκτακτη ενίσχυση: Αύξηση στους μισθούς – «Ο κατώτατος μισθός ανεβαίνει και φθάνει στα ύψη»

Ηλικιωμένη γυναίκα ούρλιαξε μόλις βγήκε ο… Μητσοτάκης από το εκλογικό κέντρο!

Μαρία Καρυστιανού σε Μητσοτάκη: «Σας απέστειλα επιστολή, δεν μου απαντήσατε ως οφείλατε. Να παρουσιαστείτε οικειοθελώς στον δικαστή»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ