δηλώσεις-ανδρουλάκη-πρωταπριλιά-κά-66636

Δηλώσεις Ανδρουλάκη: «Πρωταπριλιά κάθε μέρα για τον κ. Μητσοτάκη – Κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη»

Ανάγνωση: 3'

Ο πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, βρέθηκε στην Άρτα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας και έκανε σημαντικές δηλώσεις τόσο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και για τις επερχόμενες εκλογές. Πιο συγκεκριμένα απάντησε σε ερωτήσεις πολιτών σχετικά με τα σενάρια μιας συγκυβέρνησης. Ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι : 

«Ο κ. Μητσοτάκης ας αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και ας απαντήσει για το κομματικό ρουσφέτι του μοιραίου σταθμάρχη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις εκλογές

Σε δηλώσεις του, ως προς την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας περί «τερατογενέσων», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Για τον κ. Μητσοτάκη και το επικοινωνιακό του επιτελείο κάθε μέρα είναι Πρωταπριλιά. Ενώ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης με τον κ. Βαρουφάκη και τους πρωταγωνιστές της δραχμής, αυτός συνεχίζει να διασπείρει fake news προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους πολίτες.

»Ο κ. Μητσοτάκης ας αφήσει ,λοιπόν, τις θεωρίες συνωμοσίας και ας απαντήσει σε ένα και μόνο ερώτημα: Το πόρισμα της Επιτροπής, που ο ίδιος διόρισε, λέει ότι ο μοιραίος σταθμάρχης πήρε παράνομη μετάταξη. Τι έχει να πει στους υπουργούς του κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη, οι οποίοι μη σεβόμενοι τους νεκρούς δήλωναν ότι η εν λόγω μετάταξη είναι νόμιμη; Ποιος τελικά είναι ο υπεύθυνος στη Νέα Δημοκρατία γι’ αυτό το κομματικό ρουσφέτι; Το δυστύχημα στα Τέμπη είναι χαραγμένο στη συλλογική μνήμη και ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει την απόλυτη αλήθεια για τη Σύμβαση 717, η οποία εάν είχε υλοποιηθεί, αυτοί οι άνθρωποι σήμερα θα ζούσαν, όπως και για τις παράνομες ενέργειες αυτών, που δεν επέτρεψαν να υπάρχει έλεγχος ασφαλείας στα τρένα».

Ερωτηθείς για το προεκλογικό σποτ του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο οποίο εμφανίζονται νησιά του Αιγαίου και η Δυτική Θράκη ως εδάφη της γείτονος, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Ο κ. Ερντογάν αλλά και ο κ.Κιλιτσντάρογλου συνεχίζουν κάθε μέρα τις προσκλήσεις εις βάρος της πατρίδας μας. Η απάντηση σε αυτή την εθνολαϊκιστική πολιτική, που υπονομεύει κάθε συνθήκη καλής γειτονίας με την Ελλάδα, πρέπει να είναι συγκροτημένη από όλη την ευρωπαϊκή κοινότητα.

»Όποια ευρωπαϊκή χώρα συνεχίζει την επομένη των τουρκικών εκλογών, μετά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις, να πωλεί όπλα στην Τουρκία είναι συνένοχος. Στην Τουρκία πρέπει να επιβληθεί εμπάργκο όπλων, ώστε να καταλάβουν ότι καμία χώρα της Ευρώπης δεν πρόκειται να επιτρέψει να χρησιμοποιούν όπλα σε βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου».

Το πολιτικό προσκήνιο αυτή την περίοδο είναι έντονο και οι κινητοποιήσεις των αρχηγών των κομμάτων έντονη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ηλικιωμένη γυναίκα ούρλιαξε μόλις βγήκε ο… Μητσοτάκης από το εκλογικό κέντρο!

Μαρία Καρυστιανού σε Μητσοτάκη: «Σας απέστειλα επιστολή, δεν μου απαντήσατε ως οφείλατε. Να παρουσιαστείτε οικειοθελώς στον δικαστή»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με τον γιο του Φρέντι Μπελέρη στην Άρτα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ