πολ-ευμορφίδης-οι-δηλώσεις-για-την-ίδρ-66205

Πολ Ευμορφίδης: Οι δηλώσεις για την ίδρυση πολιτικού κόμματος

Ανάγνωση: 4'

Ο Παύλος Ευμορφίδης είναι Έλληνας που έχει τις ρίζες του από τον Πόντο. Είναι ένας Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος ενώ αρχικά ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως πωλητής, κατέληξε να δημιουργήσει την δική του εταιρεία επίπλων, την διάσημη Coco-Mat. H Coco-Mat είναι ελληνική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται και σε 22 πλέον χώρες του εξωτερικού.

Λίγα λόγια για τον Παύλο Ευμορφίδη

Ο Παύλος Ευμορφίδης είναι από την Σπάρτη και γεννήθηκε στην περιοχή της Χαρακιάς το 1958. Εκεί έζησε και μεγάλωσε μέχρι που η οικογένειά του μετανάστευε στη Γερμανία. Ο Παύλος Ευμορφίδης ολοκλήρωσε εκεί την εκπαίδευσή του, στο Ελληνικό Λύκειο Μονάχου το 1976.

Ο Παύλος Ευμορφίδης έκανε την μετεκπαίδευσή του στην Γυμναστική Ακαδημία της Αθήνας και έλαβε το πτυχίο του το 1980. Μετά σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική Σχολή (μετέπειτα ΑΣΟΕΕ) χωρίς τελικά να αποφοιτήσει.

Δημιούργησε το 1989 την εταιρεία Coco-Mat η οποία κατασκεύασε στρώματα με φυσικές πρώτες ύλες και φύκια.

Η εταιρεία γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε διεθνές επίπεδο μέχρι σήμερα. Το 2011 έφτασε τα 61,2 εκατ. ευρώ, ενώ το 50% των εσόδων να προέρχεται από την Κίνα. Σήμερα η εταιρεία λειτουργεί σε 40 καταστήματα στη χώρα, ιδιόκτητα και franchise, 11 στην Ευρώπη (Βέλγιο, Κύπρο, τέσσερα σε Ολλανδία, Γαλλία, Γερμανία και τρία στην Ισπανία), εννέα στην Κίνα, ένα στη Σαουδική Αραβία και δύο στη Νέα Υόρκη.

Ο Παύλος Ευμορφίδης είναι ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζεται γενικά για την αντισυμβατικότητά του στις δημόσιες εμφανίσεις και θέσεις του.

“Ευ” το πολιτικό κόμμα του Πολ Ευμορφίδη στις εκλογές 2023.

Μόλις λίγες ημέρες μετά την τηλεοπτική προβολή του πρώτου κύκλου για το Dragons’ Den, ο επιχειρηματίας Πολ Ευμορφίδης ανακοίνωσε την δημιουργία πολιτικού κόμματος με στόχο να κατέβει στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μέσα από μια εκτενή ανακοίνωση, ο ιδρυτής της COCO MAT και έναν εκ των Ελλήνων dragons μας ενημερώνει για την ίδρυση του κόμματος με το όνομα «Ευ». Παράλληλα, δε, ο Πολ Ευμορφίδης καλεί τους ψηφοφόρους σε γιορτή στην Πνύκα η οποία και θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 23/4, μετά από πορεία που θα ξεκινήσει από την οδό Ερμού 114.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση για το «Ευ» που εξέδωσε ο Πολ Ευμορφίδης:

Για το πάθος μας για την Φύση και την δημιουργία. Για την αμέριστη αγάπη που παίρνουμε από τους συνανθρώπους μας, όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε βήμα και ορθοπεταλιά μας. Για αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους που αναγνωρίζουν το συμφέρον τους στην ένωση και αντιστέκονται στον πειρασμό της διαίρεσης.

Φίλες και φίλοι, η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των νέων, κάθε ηλικίας, που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα δύσκολα εύκολα. Εκείνων που σκέφτονται με πράξεις, που δεν καταδέχονται τις κρυψώνες των «ανώριμων συνθηκών», τής «ορθολογικής συνεκτίμησης των θετικών και των αρνητικών», τής «σφαιρικής θεωρητικής επεξεργασίας των δεδομένων».

Η Ευ – κίνηση ιδρύεται στο όνομα των «αόρατων» δουλευταράδων που ιδρώνουν την φανέλα τής ευδαιμονίας, που φροντίζουν την υπόληψη τους με τα χέρια λερωμένα, που διεκδικούν την ευτυχία τους, δίχως ντροπή για τα λάθη και τα πάθη τους.

Φίλες και φίλοι, η συμμετοχή στην Ευ – κίνηση είναι μετοχή με το ακριβότερο αντίκρισμα: Την Ελλάδα που ξέρει ότι μοχθεί και γι’ αυτό δεν έχει ανάγκη κανέναν.

Την Κυριακή 23/4, στις 12 το μεσημέρι, με αφετηρία την έδρα μας, στην οδό Ερμού 114, πορευόμαστε προς την Πνύκα, όπου θα κάνουμε τη γενέθλια γιορτή μας. Εννοείται με ποδήλατο ή πεζή. Όσο πιο πυκνή η πορεία μας, τόσο πιο ευφορικό το γλέντι μας.

Ο Πολ Ευμορφίδης είναι ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μελαχρινός, γοητευτικός και ίδιος η μαμά του – Ο γιος του Πολ Ευμορφίδη βγήκε βόλτα με τον μπαμπά του

Σάλος με τον Αργυρός: Κατεβαίνει στην πολιτική; Το μυστικό δείπνο που τον πρόδωσε

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Δήμητρα Ματσούκα: Προχωρά μαζί με τον Πέτρο Κόκκαλη στο νέο τους ξεκίνημα- Όσα αποκάλυψαν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ