σε-πράσινο-κλίμα-η-συνάντηση-του-υπο-66184

Σε ‘Πράσινο κλίμα’ η συνάντηση του Υποψήφιου βουλευτή Π.Γραμματικάκη με το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος

Ανάγνωση: 3'

Υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το Πράσινο Κίνημα ο Παναγιώτης Γραμματικάκης

Το Πράσινο Κίνημα και η Μεγάλη απόφαση

Η παρούσα ανάρτηση μου, συνδέεται με τη απόφαση μου να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά σε εθνικό επίπεδο με το κόμμα ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ.

Όταν μου έγινε η πρόταση από τους συμπροέδρους κο Κωστα Καλογράνη και κα Ρία Ακριβού, δεν σας κρύβω ότι ήμουν διστακτικός και επικράτησε η σκέψη « που να μπλέκω εγώ τώρα» ! Όμως σκέφτηκα ότι κάποιος πρέπει να «μπλέξει» και να μην αφήνουμε συνέχεια ανθρώπους χωρίς ιδέες και όραμα να κυβερνάνε αυτό τον τόπο, γιατί έτσι δεν θα πάμε μπροστά.

Η συνάντηση με το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος

Στο πλαίσιο των επαφών με τοπικούς παραγοντες και πολίτες της Μεσσηνίας, σήμερα είχα την χαρά και τιμή, να συναντήθώ με τον Δήμαρχο Πυλου-Νεστορος Παναγιώτη Καρβέλα στο δημαρχείο στην Πύλο, όπου και συζητήσαμε για τις αναγκες και τα προβλήματα της περιοχής και ανταλλάξαμε απόψεις για το πως αυτά μπορούν να επιλυθούν.

Συγκεκριμένα συζητήσαμε για την διαχείριση σκουπιδιών που ειναι ένα θέμα που > όλη την Πελοποννησο

την ανακύκλωση και ποιές ενέργειες κάνει η τοπική αυτοδιοίκηση προς το μέρος αυτό και πώς μπορεί το κράτος να βοηθήσει περισσότερο, πάντα με την θέληση και προσπάθεια των ίδιων των δημοτών

την έλλειψη καταλυμάτων για κατοικία εποχιακού προσωπικού είτε την περιόδο της συγκομιδής ελιάς , είτε στην τουριστική περίοδο και τι περιθώρια υπάρχουν μέσω ιδιωτικών πρωτοβουλιών με την βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης για λιγότερη γραφειοκρατεία στην ανέργεση αυτών

την πράσινη στροφή των δήμων με ιδίους πόρους αλλά και απο το πράσινο ταμείο

Χαρακτηριστικό παράδειγμα την ένταξη ηλεκτρικών σημείων φόρτισης στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Πύλου Νέστορος που θα τον κάνουν εναν εύκολο προορισμό για ηλεκτρικά αμάξια από όλη την ευρύτερη περιοχή

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση:

Ονομάζομαι Παναγιώτης Γραμματικάκης, γεννήθηκα το 1991 και μεγάλωσα στις Αχαρνές.

Φοίτησα στο ΠΑΔΑ ( Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής – Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας) τμήμα Λογιστικής και ασχολήθηκα παράλληλα με τον χώρο της Εστίασης.

Το 2017 μετακόμισα στον τόπο καταγωγής της μητέρας μου, την Χώρα Μεσσηνίας και ανέλαβα μαζί με τον αδελφό μου την οικογενειακή επιχείρηση, ξεκινώντας έτσι το επιχειρηματικό μου ταξίδι.

Η αγάπη για το επιχειρείν δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε με τα χρόνια και πλέον διατηρώ εταιρείες στο χώρο της διαφήμισης, στις υπηρεσίες τροφοδοσίας ( Catering ) και αισθητικής σε Αθήνα και Μεσσηνία.

Σήμερα είμαι Ιδρυτικό μέλος και Γραμματέας του Εμπορικού συλλόγου της Χώρας Μεσσηνίας.

Η συνεργασία μου με ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας, κατά την περίοδο 2015-2019, με βοήθησε να αναπτύξω ιδιαίτερη αγάπη για τα ταξίδια.

Τα τελευταία χρόνια έχοντας ταξιδέψει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μου δόθηκε η ευκαιρία να αποκτήσω εικόνες και πληροφορίες που με βοηθούν καθημερινά να εξελιχθώ τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ