χαλασμός-στο-πλατό-ανάμεσα-σε-γιαννόπ-153018

Χαλασμός στο πλατό ανάμεσα σε Γιαννόπουλο και Γουμενίδη – «Εσύ λες τις μπούρδες», «Μου κάνεις προσωπική επίθεση»

Ανάγνωση: 2'

Χαμός επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό Σουσου, σήμερα Δευτέρα 24/6 όταν Νάσος Γουμενίδης και Ποδεισώνας Γιαννόπουλος τσακώθηκαν για την Ζήνα Κουτσελίνη. Συγκεκριμένα, ήρθαν σε σύγκρουση για την τοποθέτηση της για τον Απόστολο Λύτρα, αλλά και τις εξηγήσεις που έδωσε μετά και προκάλεσε σάλο.

Τι συνέβη στο πλατό με Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Νάσο Γουμενίδη;

Π.Γ: «Είπε ότι απομόνωσαν μια φράση. Όχι δεν απομόνωσαν καμία φράση, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, γιατί στο τέλος όταν τα αλλάζουμε θα μας σιχαθεί ο κόσμος. Είδαμε το βίντεο, μου έκανε εντύπωση που είπε 3 φορές το ίδιο πράγμα,

Ν.Γ: Ποσειδώνα τι λες; Την είδες την εκπομπή ή είδες μόνο το συγκεκριμένο απόσπασμα; Δεν καταδίκασε τον ξυλοδαρμό; Είσαι με τα καλά σου; Ακούω κάτι γενικεύσεις οι οποίες μου βιδώνουν το μυαλό. Τι σημαίνει διαφεντεύουν τα κοινωνικά δίκτυα. Δεν είναι μια πραγματικότητα, είναι η δική σου πραγματικότητα.

Π.Γ: Δεν το αποδέχομαι, αλλά είναι η πραγματικότητα. Θα μας τσακίσουν

Ν.Γ: Δεν με ενδιαφέρει, δεν ζω για τα social media, όπως εσύ!

Π.Γ: Δεν ζω για τα social μη μου λες μπούρδες. Μου κάνεις προσωπική επίθεση!

Ν.Γ: Εσύ τις λες τις μπούρδες. Δεν έχεις δει την εκπομπή!

Η ένταση ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Συνεχίστηκε με τους τόνους να ανεβαίνουν και άλλο στο πλατό της πρωινής εκπομπής του OPEN ανάμεσα στους δυο δημοσιογράφους, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Νάσο Γουμενίδη.

Λίγο μετά επενέβη η Ελένη Τσολάκη για να τους ηρεμήσει, λέγοντας πως ουσιαστικά και οι δυο λένε το ίδιο αλλά με διαφορετικό τρόπο, αφού ο πρώτος μιλούσε για το πως το εξέλαβαν τα social media.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«θα τους τσακίσω»: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος Μου έβριζαν την Μανούλα μου χωρίς να ξέρουν ότι την είχα χάσει πριν έναν χρόνο

«Λάβρος» από Ποσειδώνα Γιαννόπουλο για Τούνη: «Ποιο είναι ζόρικο μωρέ; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;»

«Πύραυλος» η Σάσα Μπάστα κατά του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου – «Εγώ τα παντελόνια δεν τα έχω διακοσμητικά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ