συγκλονίζει-η-ναταλία-γερμανού-μου-έ-70308

Συγκλονίζει η Ναταλία Γερμανού: «Μου έστελναν μηνύματα ότι είμαι η ντροπή του πατέρα μου»

Ανάγνωση: 1'

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στο «Πρωινό μας» και στη Σοφία Ραφτοπούλου σχετικά με όσα έχουν συμβεί και την έχουν θίξει. Έχει δεχτεί πολλά αρνητικά και άσχημα μηνύματα. Επίσης αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη με τον Γιάννη Κορδώνη και το μπλουζάκι με τον Κεμάλ στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ναταλία Γερμανού: Δηλώσεις

«Πολλές φορές υπάρχουν καλές εκπομπές που δεν αποτυπώνεται στον πίνακα τηλεθέασης και μέτριες εκπομπές που κάνουν καλά νούμερα. Του χρόνου συνεχίζουμε όπως και όσοι είμαστε. Θα κάνουμε πιο πλούσια την εκπομπή, αλλά η συνταγή θα είναι η ίδια», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού είπε στη συνέχεια για το περιστατικό με τον Γιάννη Κορδώνη: «Στεναχωρήθηκα για μένα και τον συνεργάτη μου που στεναχωρήσαμε άλλους ανθρώπους. Δεν φοβάμαι να ζητήσω συγγνώμη και στην περίπτωση αυτή έφταιξα εγώ περισσότερο γιατί είμαι παρουσιάστρια».

Κλείνοντας, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Με το γέλιο μου προσέβαλα και στεναχώρησα ανθρώπους που είναι τηλεθεατές της εκπομπής. Λάμβανα μηνύματα που μου έλεγαν “είσαι η ντροπή του πατέρα σου, ο οποίος είχε κάνει τόσες εκπομπές για τη γενοκτονία των Ποντίων”».

Κλείνοντας, η Ναταλία Γερμανού μίλησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Δεν δίστασε να αναλάβει τις ευθύνες της και να ζητήσει συγγνώμη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Στα 58 της βάζει κάτω και 30άρες: Η Ναταλία Γερμανού “λιώνει” στο γυμναστήριο και φαίνεται

Survivor 2024 spoiler: Ανατροπή δεδομένων! Η είδηση που θα ξετρελάνει τους fans του Survivor

Άνθιμος Ανανιάδης: Στο νοσοκομείο πηγε ο ηθοποιός μετα απο τραυματισμό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ