αφοπλιστικός-ο-αντώνης-πρέκας-όταν-λ-70172

Αφοπλιστικός ο Αντώνης Πρέκας: «Όταν λες ότι είσαι η “Μενεγάκη της Κρήτης”, περιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό»

Ανάγνωση: 3'

Ο Αντώνης Πρέκας μίλησε για ακόμα μία φορά έξω από τα δόντια. Είπε ανοιχτά τι πιστεύει για την Ιωάννα Μαλέσκου και σχολίασε τις πρωινές εκπομπές.Έδωσε συνέντευξη στην Πένυ Καβέτσου και την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”.

Αντώνης Πρέκας: Η γνώμη του για τα πρωινάδικα

«Δεν είναι κακό το γεγονός ότι η πρωινή ζώνη εδώ και 1-2 χρόνια ασχολείται και με κοινωνικά θέματα, κακός είναι ο τρόπος που ασχολούνται κάποιοι, όχι το αν ασχολείσαι και ποιος ασχολείται. Ως προς τον τρόπο έχω τεράστιες ενστάσεις. Δεν μπορείς να σχολιάζεις ένα ριάλιτι με την ίδια σοβαροφάνεια που ασχολείσαι με ένα έγκλημα ή μία κακοποίηση».

Αντώνης Πρέκας: Για Γιώργο Λιάγκα

«Κατά μία έννοια έχει κερδίσει το στοίχημα με τον εαυτό του. Από τη στιγμή που ξεπέρασε το άγχος να αποδείξει ότι είναι της σοβαρής δημοσιογραφίας και όχι της ελαφράς, έχει βρει μια ισορροπία και πρέπει να είναι ικανοποιημένος, γιατί αυτό που είχε στο μυαλό του το πέτυχε. Είναι έξυπνος και μπορεί να προσαρμόζεται. Μπορεί να κάνει και λεγόμενο «one man show».

Αντώνης Πρέκας για Δούκισσα Νομικού, Μαρία Κορινθίου και Φαίη Σκορδά

«Με τη Δούκισσα Νομικού ήταν σαν το λάδι με το νερό, δεν κολλάνε πουθενά. Με τη Μαρία Κορινθίου δεν είναι δίπλα. Η Μαρία Κορινθίου βγαίνει στο δεύτερο μέρος της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησε το πρωινό και ήρθε και μετά ως συμπαρουσιαστής ο Γιώργος Λιάγκας. Εκεί φάνηκε και η διάσταση. Η Φαίη Σκόρδα πήγε σε ένα αχαρτογράφητο πέλαγος, γιατί αν έμενε στον ΑΝΤ1 δεν θα ήταν το πρώτο βιολί. Οι πολλές αλλαγές δεν ξέρω πού θα βοηθήσουν. Καταρχάς ήταν λάθος που έφυγαν «Οι Αταίριαστοι» από εκεί που ήταν και ήρθε ψυχαγωγικό πρόγραμμα».

Αντώνης Πρέκας: Για Ετεοκλή Παύλου, Ελένη Χατζίδου και Λάκη Γαβαλά

«Όταν παίρνεις μία απόφαση, όπως το Star, και βλέπεις ότι είναι η σωστή, πρέπει να επιμένεις στην επιλογή σου. Τα κανάλια πρέπει να τολμούν, να ανακαλύπτουν πρόσωπα και όχι να πηγαίνουν σε ξαναζεσταμένα» και «μισοκαμένα» πρόσωπα».

Αντώνης Πρέκας: Σχολιασμός για Νίκο Μουτσινά, Ελίνα Παπίλα και Ιωάννα Μαλέσκου

«Η αγρανάπαυση είναι πάντα καλή, ο ίδιος ο Νίκος Μουτσινάς θα δει πώς θα επανέλθει, κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Η εκπομπή του κούρασε τον ίδιο. Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, από τα δελτία τύπου που περιέγραφαν το περιεχόμενό της είχε μία «τρικυμία εν κρανίω». Το λάθος της Ιωάννας Μαλέσκου ήταν ότι από την αρχή παρουσιάστηκε  ετεροπροσδιοριζόμενη.Όταν λες ότι είσαι η Μενεγάκη της Κρήτης, περιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό».

Κλείνοντας, αυτά ήταν τα λόγια του Αντώνη Πρέκα που μίλησε για πολλά δημόσια πρόσωπα απροκάλυπτα και έξω από τα δόντια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ