άνοιξε-την-καρδιά-της-η-χάρις-αλεξίου-70196

Άνοιξε την καρδιά της η Χάρις Αλεξίου: «Όταν έφυγε η μάνα μου έκλαιγα με χαμόγελο για να μη με καταλάβουν»

Ανάγνωση: 3'

Η Χάρις Αλεξίου είναι μια καταξιωμένη καλλιτέχνης που όσο πάει μας εκπλήσσει θετικά. Έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και όμως είναι πολύ δυνατή.Η καριέρα της είναι τεράστια στο τραγούδι και τώρα κάνει βήματα στην ηθοποιία.

Χάρις Αλεξίου: Μια αφοπλιστική συνέντευξη

Το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πως και πως για να θαυμάσει την Χάρις Αλεξίου στον δεύτερο κύκλο του Maestro ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή, θυμόμαστε την κατάθεση ψυχής που έκανε στην Δανάη Μπάρκα. Η Χάρις Αλεξίου μιλάει για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, για τις μνήμες της από την Μικρασιάτισσα γιαγιά της αλλά και για την απώλεια της μητέρας της.

«Πολλές φορές, ενώ διηγούμαι τα λόγια που έχει γράψει ένας άλλος άνθρωπος, μου έρχεται ένας κόμπος στο λαιμό. Οι πρόγονοί μου είχαν καταγωγή από τις περιοχές της Σμύρνης, μεγάλωσα με τους Μικρασιάτες. Το κάλο είναι πως πήρα στοιχεία από τη μουσική και την κουλτούρα και από τους Θηβαίους άλλα και από τους Μικρασιάτες. Θυμάμαι τόσο ωραία πράγματα από τη μητέρα μου: τα φοινίκια της, τα γλυκά του κουταλιού και τις φράσεις της «γιαβρί μου, τζιέρι μου. Η γιαγιά μου, η Κατίνα, ήταν μία μερακλού γυναίκα που τραγουδούσε υπέροχα τα μικρασιάτικα. Με έλεγε η γιαγιά μου: “τραγουδούσαμε και μας έφερναν στο τραπέζι τις μπύρες για κέρασμα και ήρθες εσύ και μας πήρες τη δουλειά”», ανέφερε η Χάρις Αλεξίου.

Τι αποκάλυψε η Χάρις Αλεξίου στο Πάμε Δανάη

«Έζησα στη Θήβα μέχρι 8 χρονών. πέθανε ο μπαμπάς μου και ήρθαμε στην Αθήνα. Η μαμά μου είχε ένα μπακάλικο και πίσω από αυτό ένα το δωμάτιο που κοιμόμασταν. Έφευγε η μάνα με άφηνε στο μπακάλικο, και εγώ ζύγιζα τα πράγματα. Με αγαπούν οι Τούρκοι και σκέφτομαι συνεχεία αυτά που γίνονται μεταξύ των δυο χωρών. Ένας δήμος στη Σμύρνη έδωσε το όνομα μου σε μία λεωφόρο: «Χάρις Αλέξιου ειρήνης και φίλιας. Θυμάμαι να τραγουδάω το «φωσφόρο» και το κοινό να λέει το ρεφρέν στα τουρκικά», πρόσθεσε η Χάρις Αλεξίου.

Για την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Maestro, η Χάρις Αλεξίου τόνισε πως, «η συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο «Maestro» του MEGA είναι ένας έρωτας σε εισαγωγικά. Ο Χριστόφορος είναι ένα πλάσμα του Θεού που σε κάνει να τον αγαπήσεις αμέσως.

Έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά και δεν είναι τυχαίο ότι την ετοιμάζει τόσο καιρό», και πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως, «μου έχει πει ο Χριστόφορος «σε άλλους ηθοποιούς παίρνεις τη στιγμή τους από την 4η , την 5η λήψη, εσένα την παίρνω από την αρχή».

Κλείνοντας η Χάρις Αλεξίου έκανε κατάθεση ψυχής στην εκπομπή και είπε όσα δεν ξέραμε για τα παιδικά της χρόνια και για τον Παπακαλιάτη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η Ευγενία Δημητροπούλου με την Εύα και 4 ακόμα διάσημες που έκαναν την υιοθεσία πράξη

Η Χάρις Αλεξίου σε billboard στην Times Square ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου

Μόλις μαθεύτηκε: Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η αδερφή πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ