απαντά-σε-όλους-η-βανδή-ο-βασίλης-μπισ-69649

Απαντά σε όλους η Βανδή: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι το λιμάνι μου, τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα»

Ανάγνωση: 3'

Η Δέσποινα Βανδή έχει απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα για την νέα της σχέση. Μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δουλειά της, τη μητρότητα και στον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.Επίσης μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για τη σχέση τους.

Οι δηλώσεις της για τη σχέση της

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει restart στη ζωή του, όποτε θέλει. Αυτή η μεταστροφή, επαγγελματικά, έρχεται γύρω στα 40. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ εγκλωβισμένοι στο να κάνουμε πράγματα, τα οποία μας είναι οικεία.

Μου ήταν πολύ δύσκολο να βγάλω το ποδαράκι μου έξω από τον κύκλο της ασφάλειας που είχα δημιουργήσει στα επαγγελματικά μου. Μετά τα 40 άρχισα να νιώθω ότι κάτι άλλο ενστικτωδώς πρέπει να κάνω. Φαντάσου μια μέρα να πεθάνεις και να μην έχεις τολμήσεις να κάνεις πράγματα που θέλεις να κάνεις. Έτσι τόλμησα να κάνω και θέατρο και τηλεόραση».

Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τον σύντροφό της: «Ο έρωτας δεν ήταν κάτι που επεδίωξα αλλά προέκυψε. Τίποτα δεν προκύπτει τυχαία στη ζωή μας, συνέβη γιατί είναι να συμβεί, γιατί κάτι καθόλου δεν είναι καλά και σου συμβαίνει. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι ευτυχισμένος. Δεν με απασχολεί καθόλου τι άποψη μπορεί να έχει ο καθένας. Τα βράδια δεν κοιμάμαι με την άποψη του καθένα. Κοιμάμαι σε μια αγκαλιά και έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο πραγματικά αισθάνομαι αρμονία, πόθο και χαρά. Αισθάνομαι παιδί, γυναίκα, τόσα πολλά πράγματα. Ο Βασίλης είναι το λιμάνι μου, η χαρά μου».

Δηλώσεις για τη μητρότητα

Ακόμα, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη μητρότητα: «Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο που πρέπει να σπουδάσεις και να κάνεις παιδιά. Ποιος σου είπε ότι μια γυναίκα 50 χρονών δεν μπορεί να κάνει παιδί αν θέλει; Μπορεί να μην μπορεί να κάνει με τον γνωστό τρόπο αλλά αν θέλει να γίνει μάνα, μπορεί να γίνει και μάνα. Υπάρχουν περιοριστικές πεποιθήσεις αλλά όταν κοιτάξεις τι πραγματικά είναι αυτό που σε κάνει χαρούμενο, δεν υπάρχει ηλικία στο τι σε γεμίζει. Γιατί γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος. Γίνεσαι και καλύτερη μαμά, τα παιδιά θέλουν να έχουν ευτυχισμένους γονείς. Αυτό που με νοιάζει είναι τα παιδιά μας να είναι καλά. Αφού τα παιδιά μας είναι καλά και εμείς είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι!».

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της και τα συναισθήματά της καθώς και για το ενδεχόμενο ενός νέου παιδιού. ΉΤαν απόλυτα φυσική και ειλικρινής.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Λίγο πριν… ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, άλλαξε γνώμη; Δεν παντρεύεται τον Μπισμπίκη, η Βανδή και το είπε δημόσια

Δέσποινα Βανδή: Το μυστικό στα 53 της που δείχνει την κοιλιά… πέτρα και τους κοιλιακούς… φέτες

Στον τοίχο η Βανδή: “Την πήρα από 4ο όνομα, την έκανα πρωταγωνίστρια και τώρα δε μου μιλάει. Μια ζωή τσίριζε”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ