αφοπλιστική-η-μελέτη-για-τον-μικρούτσ-69592

Αφοπλιστική η Μελέτη για τον Μικρούτσικο: «Με στενοχωρεί πολύ που το σινάφι μας δεν αγαπιέται μεταξύ του»

Ανάγνωση: 3'

Ο χώρος της τηλεόρασης είναι ένας ιδιαίτερος και δύσκολος χώρος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν άκρως αφοπλιστικός για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Μάλιστα είπα χαρακτηριστικά ότι «κάνει τα μονοψήφια που της αξίζουν».

Τι είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Τα παραπάνω σχολίασαν στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη να εκφράζει στον τηλεοπτικό αέρα το παράπονό της για τις διαμάχες μεταξύ των τηλεοπτικών προσώπων.

Αναφορικά με τα παραπάνω, είπε: «Αυτό που παρατηρώ τελευταία και με θλίβει και το συζήτησα με αρκετές συναδέλφους, όπως την Ελένη Τσολάκη και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι ότι με στενοχωρεί πάρα πολύ που το σινάφι μας δεν αγαπιέται μεταξύ του».

“Γίνονται αναφορές από πρόσωπα σε πρόσωπα όπως αυτό”

«Οι χορτασμένοι όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα έπρεπε να είναι γενναιόδωροι;» τη ρώτησε συνάδελφός της με την ίδια να απαντά: «Άκου ο Ανδρέας Μικρούτσικος αν θα έπρεπε να είναι γενναιόδωρος, θα ήταν για όλα αυτά τα οποία περιέγραψε. Για το ότι δεν ξέραμε τον τίτλο της εκπομπής, το ότι δεν ξέραμε πότε βγαίνει και όλα τα σχετικά. Όταν υπάρχουν πολλές παράμετροι που επηρεάζουν την πορεία μιας εκπομπής θα έπρεπε να είναι πιο ελαστικός με τους συντελεστές της και λιγότερο επιθετικός».

Τι είπε ο Μικρούτσικοςψγια την εκπομπή της Παπίλα

Καλό είναι να πάρεις την ευθύνη και να μη μιλάς καθόλου. Πόσες φορές μας έχει μιλήσει και μας λέει ότι πρέπει να φύγει, έχει δουλειά, δεν προλαβαίνει. Και όποτε έχει μιλήσει: «θα το μετρήσουμε εκεί», «φταίνε οι εκλογές», «φταίει η Τουρκοκρατία», «φταίει ο πατήρ Κοράκιος». Να έχεις τα κότσια και να πεις: ξεκινήσαμε κάτι που απ’ ό,τι βλέπουμε δεν έχει ανακάμψει.

Τι να πει μωρέ; Ότι είναι μία ανύπαρκτη εκπομπή που δεν κάνει τίποτα; Λέγοντας «δε λέω τίποτα» δε μηδενίζεις καμία εκπομπή. Ξέρεις σε αυτά τα χρόνια που απουσίαζα συνεχώς χτυπούσε το τηλέφωνό μου και έλεγα: παιδιά, ξέρετε γιατί απέχω, ξέρετε τι μου έχει συμβεί. Τώρα βρήκαμε την Παπίλα και κάθε λίγο της ζητάμε μία δήλωση.

“Στη συγκεκριμένη εκπομπή – επειδή το γνωρίζω πάρα πολύ καλά – οι μέσα άνθρωποι τσακώνονται. Δεν είναι μόνο ότι έχει κακούς αριθμούς, είναι ότι δεν υπάρχει εκπομπή. Ξεκίνησε κάτι άλλο, συνεχίζει κάτι άλλο, αλλάζει συνέχεια, δεν ξέραμε τον τίτλο πριν βγει, σε άλλους το δίναμε, είναι μία εκπομπή της απόλυτης ρευστότητας.”

Συνέχισε λέγοντας: “Και τα κεντρικά πρόσωπα δεν έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν τον βουν εκ των κεράτων, δεν ξέρουν το παιχνίδι της επικοινωνίας να κάνουν το τίποτα κάτι. Μία εκπομπή χωρίς εσωτερική συνεκτικότητα, ο ένας εποφθαλμιά τον άλλο, χωρίς περιεχόμενο, δυνατότητες και υπερταλέντα… και πάει εκεί που της αξίζει: στα μονοψήφια κάτω του 5%.

Προτιμότερο για την προσωπική μου σοβαρότητα, τη σοβαρότητα της εκπομπής και του καναλιού είναι να βγω και να πω: δεν έχω να σας πω κάτι, να είστε καλά, φιλάκια.”

Κλείνοντας, ο Μικρούτσικος ήταν άκρως αφοπλιστικός και ξέσπασε με πολύ θυμό. Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι δύσκολα και χρειάζεται γερό στομάχι για να αντέξεις.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολες στιγμές για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Η οικονομική μου ανάγκη μου επιτάσσει να…»

«Υπάρχει ανάγκη για νέα πρόσωπα!»: Αιχμές Μικρούτσικου κατά Λιάγκα, Αρναούτογλου, Σκορδά, Λιανό και άλλους παρουσιαστές

“Ο έρωτας ηρθε οταν…” Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ήμουν ο πρώτος άντρας της Όλγας Τρέμη»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ