σάλος-με-τη-νικολούλη-θέλω-να-πεθάνω-69210

Σάλος με τη Νικολούλη: “Θέλω να πεθάνω κάνοντας έρωτα μέχρι τελικής πτώσης”

Ανάγνωση: 1'

Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια από τος σπουδαιότερες δημοσιογράφους που έχουν βοηθήσει πολλούς ανθρώπους μέχρι σήμερα. Έχει λύσει πολλά μυστήρια και δολοφονίες. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δεν δίστασε να μιλήσει για πιο προσωπικά θέματα και να κάνει αποκαλυπτικές δηλώσεις.

Τι είπε η Αγγελική Νικολούλη

Το πρωί δεν ξυπνάει ποτέ αμέσως, αγαπά πολύ τον ύπνο. Αν όμως τύχει και σηκωθεί “είμαι έτοιμη για όλα…!” Όσο για την απόλυτη ευτυχία για την Αγγελική Νικολούλη, κάτι τέτοιο σημαίνει “να την ζω με δόσεις μιας μια δεν υπάρχει το απόλυτο. Να εισπνέω το οξυγόνο της ζωής, να γελάω, να χαίρομαι, να αγαπάω”.

Η μεγαλύτερη της προσωπική επιτυχία θεωρεί ότι είναι το ότι παρά την όχι και τόσο νεαρή ηλικία της, εκείνη έχει βρει τον τρόπο να παραμένει θηλυκό.

Το βασικό γνώρισμα του χαρακτήρα της είναι “ο αυθορμητισμός και η επιμονή” ενώ το βασικό της ελάττωμα “η τελειομανία”. Η ιστορική προσωπικότητα με την οποία ταυτίζεται περισσότερο είναι “ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, ενώ η ταινία που τη σημάδεψε το “Όσα παίρνει ο άνεμος”. Μπορεί να συγχωρέσει την αφηρημάδα και την αφέλεια, ενώ δηλώνει ότι δεν έχει κάτι που να φοβάται πολύ.

Κλείνοντας, είναι μια καταξιωμένη και πετυχημένη δημοσιογράφος. Μίλησε για αυτά που πιστεύει ως γυναίκα και πως η ίδια ζει στην προσωπική της ζωή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ