η-ελένη-φουρέιρα-μιλάει-ανοιχτά-χωρίς-69005

Η Ελένη Φουρέιρα μιλάει ανοιχτά χωρίς ντροπές: «Ντρεπόμουν να πω ότι είμαι Αλβανίδα»

Ανάγνωση: 3'

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της Ελλάδας. Έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της τα τελευταία χρόνια καθώς η καριέρα της βρίσκεται στο απόγειο και μας έχει μαγέψει με το ταλέντο της.Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στη Vogue Greece.

Ελένη Φουρέιρα: Η καταγωγή από την Αλβανία

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έγινει μανούλα, μεταξύ άλλων, και για τα δύσκολα παιδιά χρόνια στην Αλβανία.

«Δεν έλεγα ότι είμαι από την Αλβανία, λες και ήταν κάτι κακό. Στην αρχή της καριέρας µου αναγκάστηκα να µη λέω ότι είμαι από την Αλβανία, λες και ήταν κάτι κακό. Τότε δεν μπορούσα να στηρίξω τον εαυτό µου, ήταν και η τηλεόραση διαφορετική, πιο βίαιη. Νομίζω ότι, αν ξεκινούσα σήμερα, ο κόσμος δεν θα τους άφηνε να µου το κάνουν αυτό. Ο κόσμος σήμερα πάει ενάντια στον ρατσισμό, δεν τον αφήνει να ανθίζει, κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο» είπε αρχικά αναφερόμενη στην καταγωγή της.

Συμπλήρωσε:β«Τώρα, σ’ αυτή τη φάση της ζωής µου, σκέφτομαι συνέχεια πώς θα μπορέσω να μεγαλώσω ένα παιδί ανοιχτόμυαλο, χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα. Θέλω να του μάθω να σέβεται όλους τους ανθρώπους, να µην κάνει διακρίσεις, να µην κάνει μπούλινγκ, να αποδέχεται, να έχει ενσυναίσθηση, να κατανοεί τη διαφορετικότητα και να δίνει μάχες για την ορατότητα. Θέλω να µην ντρέπεται να είναι ο εαυτός του και να αφήνει χώρο και στους άλλους ανθρώπους γύρω του να είναι ο εαυτός τους».

Ελένη Φουρέιρα: «Έζησα φτώχεια και εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία»

Η ίδια δήλωσε: «∆εν μπορώ να συγκρίνω τον τρόπο που θα μεγαλώσει µε το πώς μεγάλωσα εγώ. Έζησα μια άλλη κατάσταση. Φτώχεια, εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία, μετανάστευση στην Ελλάδα, έναν τεράστιο τρόπο να επαναπροσδιορίσω τη ζωή µου σε πολύ μικρή ηλικία. Παράλληλα, όμως, µε απεριόριστη αγάπη από τους γονείς µου. Όλα αυτά µε έκαναν πολύ ευαίσθητη αλλά και πολύ σκληρή ταυτόχρονα. ∆εκατριών χρονών μοίραζα φυλλάδια στους δρόμους».

«Έπρεπε να επιβιώσουμε. ∆εν υπήρχε περιθώριο να µη δουλέψουμε όλοι. Εγώ θα μεγαλώσω ένα παιδί που δεν θα χρειαστεί να το κάνει αυτό για να επιβιώσει. Θέλω όμως να του μάθω ότι είναι οκ να µην τα έχεις όλα και ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι διεκδίκησης. Τίποτα δεν σου έρχεται έτσι απλόχερα. Θέλω να ξέρει ότι για να έχει κάτι, πρέπει να δουλέψει σκληρά, όπως κι εγώ έχω δουλέψει σκληρά για να του προσφέρω όσα θα του προσφέρω».

Κλείνοντας, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για θέματα που δεν είχε αποκαλύψει ως τώρα. Η συνέντευξη της μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το τόλμησε η Eλένη Φoυρέιρα: Δείχνει τo αληθινό της πρόσωπο ακομπλεξάριστη, χωρίς ίχνoς μακιγιάζ

Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή – Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά

42 εuρώ σουίτα με πρωινό σε 4άστερο και η θάλασσα στο πιάτο: Η χώρα δίπλα στην Ελλάδα με τις εξωφρενικά χαμηλές τıμές

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ