σούσουρο-με-τη-φωτεινή-βελεσιώτου-κατ-65475

Σούσουρο με τη Φωτεινή Βελεσιώτου-Κατακεραυνώνει την τραπ: “Είναι αίσχος οι στίχοι. Με προσβάλλει αυτή η μουσική”

Ανάγνωση: 2'

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η γνωστή ερμηνεύτρια, είναι μια γυναίκα με μεγάλη καριέρα στο χώρο της. Είναι σύμβολο στο είδος της μουσικής που υπηρετεί, Ήρθε τώρα για να τοποθετηθεί για την τραπ μουσική.

Φωτεινή Βελεσιώτου: Μιλά για την τραπ μουσική κατηγορώντας τη

Η Φωτεινή Βελεσιώτου «ξέσπασε» κατά της τραπ μουσικής αφού χαρακτήρισε «αίσχος» τους στίχους και επισήμανε πως νιώθει προσβεβλημένη. Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως την έχει σημαδέψει βαθιά το τραγούδι «Μέλισσες».

Συγκεκριμένα η Φωτεινή Βελεσιώτου είπε: «Είναι αίσχος οι στίχοι. Με προσβάλλει αυτή η μουσική και νομίζω ότι προσβάλλει πολύ κόσμο της γενιάς μου, και όχι μόνο. Δυστυχώς, τα νέα παιδιά –και το μαθαίνω από φίλες μου καθηγήτριες σε σχολεία- ακούνε μόνο αυτό και όσα δεν ακούν αυτή τη μουσική μπαίνουν απλώς στο σύστημα και ακολουθούν, για να είναι στην ομάδα και να μην τα διώξουν.” Συνέχισε λέγοντας κατηγορηματικά: ” Πρόκειται για την κατακρεούργηση της μουσικής αυτό το πράγμα που ακούνε. Χάλια”.

Φωτεινή Βελεσιώτου: Το τραγούδι «Μέλισσες»

Όσον αφορά το τραγούδι «Μέλισσες» η Φωτεινή Βελεσιώτου είπε: «Αυτό το τραγούδι με ακολουθεί. Γράφτηκε το 2007 και από τότε δεν μπόρεσα να το αφαιρέσω από κανένα πρόγραμμα. Μάλιστα, μια φορά είχα κάνει ένα αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου και στο τέλος με ρώτησαν “τις Μέλισσες θα τις πείτε;”, οπότε απάντησα “δεν πρόλαβε να της πει η Σωτήρια Μπέλλου”».

Κλείνοντας, η Φωτεινή Βελεσιώτου μεγαλωμένη σε άλλη εποχή έχει διαφορετική άποψη από τους σημερινούς νέους για την τραπ μουσική. Ωστόσο, επιχειρηματολογεί πάνω στο θέμα και την ενοχλεί το τόσο υβριστικό περιεχόμενο των στίχων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ