θύελλα-αντιδράσεων-με-τις-αντιδράσει-67399

Θύελλα αντιδράσεων με τις αντιδράσεις του Πέτρου Τατσόπουλου: «Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κoρoνoϊoς είτε όχι»

Ανάγνωση: 2'

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο γνωστός Έλληνας συγγραφέας και πολιτικός, ποτέ δεν δίσταζε να εκφράσει ανοιχτά κάθε σκέψη και προβληματισμό του. Έτσι, πάλι πέσαμε σε μια τέτοια δήλωση, η οποία μάλιστα προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Πέτρος Τατσόπουλος: Η άποψη του για τη Θεία Κοινωνία

Τη δική του θέση αναφορικά με το θέμα της Θείας Κοινωνίας εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά: “Ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι άθρησκος. Φυσικά δεν θα κοινωνούσα είτε υπήρχε ο κορωνοϊός είτε όχι”

Πέτρος Τατσόπουλος: Οι δηλώσεις του για τη Σολωμού και τον Οικονομόπουλο

Όσο για τα πρόσωπα της showbiz όπως η Μαρία Σολωμού και ο Νίκος Οικονομόπουλος, οι οποίοι δήλωσαν ότι δεν φοβούνται να κοινωνήσουν, ο Πέτρος Τατσόπουλος λέει: “Θεωρώ εγκληματική επιπολαιότητα κάτω από αυτές τις συνθήκες να προσπαθείς είτε για λόγους δημοσιότητας να προβάλεις τον εαυτό σου είτε για να προτρέψεις κάποιους να κάνουν κάτι τόσο εγκληματικά ανεύθυνο για την Ελλάδα”.

“Κανένας δεν οφείλει να μας ζητήσει την άδεια για να γράψει ένα βιβλίο. Ο συμπαθέστατος Ντάνος υπαγόρευσε ένα βιβλίο, δεν το έγραψε ο ίδιος και είχε βγει με καμάρι και είχε πει ότι η ανάγκη του να γράψει το βιβλίο ήταν τα 8 βιβλία που είχε διαβάσει προηγουμένως. Αφού ο Ντάνος με τα πάρα πολλά βιβλία που έχει διαβάσει στη ζωή του, έχει δικαίωμα να γράψει ένα βιβλίο, νομίζω ότι μπορεί να γράψει ο οποιοσδήποτε”, καταλήγει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Κλείνοντας, ο γνωστός πολιτικός απασχόλησε την επικαιρότητα για μια ακόμα φορά με τις δηλώσεις του. Το μοναδικό που μπορούμε να πούμε είναι πως κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και αποφασίζει ο ίδιος τι θα κάνει και πως θα πράττει σε κάθε περίπτωση.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαρία Σολωμού: Άλλαξε τα μαλλιά της και γνώρισε την αποθέωση στα social media

“Κάνω ότι δεν ακούω” Ποιος είδε τη Σολωμού και δεν τη φοβήθηκε μετά από αυτά που είπε ο Λιάγκας

«Είδα ούφο με τα μάτια μου»: Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για τη «συνάντησή» της με εξωγήινους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ