πες-της-να-μην-με-περιμένει-ραγίζει-68548

“Πες της να μην με περιμένει..”: Ραγίζει καρδιές κείμενο για την Γιορτή της Ημέρας αφιερωμένο στις μανάδες των θυμάτων των Τεμπών

Ανάγνωση: 2'

Όλοι τη μέρα της γιορτής της μητέρας είμαστε χαρούμενοι, προσφέρουμε δώρα και οι μητέρες είναι επίσης χαρούμενες. Ωστόσο, αυτή τη μέρα φέτος κάποιες οικογένειες ήταν απίστευτα δυστυχισμένες. Πρόκειται για τις μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

Τα λόγια αναγνώστη

Συγκλονίζει το κείμενο αναγνώστη του Creta24 για την γιορτή της μητέρας. Λίγους μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών ο αναγνώστης γράφει για όλες εκείνες που «άδειασε» η αγκαλιά τους.

«Στη μάνα μου να πας απόψε. Στη μαμά μου, που εδώ και 75 ημέρες με έχασε από την αγκαλιά της.

Να της πεις την αγαπώ και μου λείπει. Είμαι εντάξει πια, δεν πονάω. Και της εύχομαι Χρόνια Πολλά! Ν’ αργήσω να τη δω…

Στη μάνα μου να πας απόψε, την αδερφή, την φίλη, την άγνωστη. Που η καρδιά της «πάγωσε» την νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

Πλησίασε το σπίτι μας, είναι εκείνη που κλαίει στο παράθυρο. Κοίταξέ την απλά. Γνέψε της σαν να την καταλαβαίνεις. Στάσου απλά έξω από το σπίτι μας, έτσι για να ξέρει πως δεν είναι μόνη.

Κι αν θελήσει να σε πλησιάσει φίλα της το χέρι, γονάτισε μπροστά στον πόνο της. Πες της να μην με περιμένει, δεν θα έρθω. Μα είμαι εντάξει, δεν πονάω πια.

Θυμάμαι την αγκαλιά της, τη ζεστασιά της και ξέρω πόσα έχει να δώσει στους ανθρώπους που είναι κοντά της. Αυτοί τώρα πια είναι τα παιδιά της. Να τους προσέχει όπως με πρόσεχε, πες της. Και να τους αγαπά. Είναι ακόμη μάνα, θα είναι για πάντα η μάνα μου.

Στη μάνα μου να πας απόψε. Πες της έφτασα και είμαι καλά…»

Αυτή η μέρα ήταν μέρα θλίψης και πένθους για αυτές τις μητέρες. Τίποτα δεν μπορούσε να τις κάνει χαρούμενες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ