είναι-η-αγία-αικατερίνη-ξέσπασε-σε-κ-70188

«Είναι η Αγία Αικατερίνη»: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Στανίση από συγκίνηση

Ανάγνωση: 1'

Η Κατερίνα Στανίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που ζούσε με την οικογένειά της στη Γερμανία αλλά και την καριέρα της στο τραγούδι. Συγκινήθηκε πολύ όταν ο αδερφός της μίλησε για εκείνη με τα πιο όμορφα λόγια.

Κατερίνα Στανίση: Τα χρόνια στη Γερμανία

«Μεγάλωσα εκεί, εκεί ξεκίνησα το τραγούδι στα 16, μου άρεσε το τραγούδι αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Τα χρόνια της ξενιτιάς δεν ήταν εύκολα. Είχε πολύ χιόνι και ο αδερφός μου ήταν νεογέννητος και δεν είχαμε τίποτα και ρώτησα μία Γερμανίδα και μου είπε να πάω στις καλόγριες και βρήκα ένα καρότσι. Βγήκε η ηγουμένη μου λέει θα στα δώσω και τα πήγα».

Κάποια στιγμή η Κατερίνα Καινούργιου τη διέκοψε προκειμένου να προβληθεί ένα βίντεο με τον αδερφό της, τον Ανδρέα και η Κατερίνα Στανίση συγκινήθηκε πολύ με τα λόγια του.

Κατερίνα Στανίση: Ο αδερφός της

«Είμαστε οικογένεια μεταναστών και με ανέλαβε 9 ημερών και με έκανε 9 χρονών. Εκτός από αδερφή μου είναι και η δεύτερη μητέρα μου, δεν χάρηκε την παιδική της ζωή. Η Κατερίνα είναι η Αγία Αικατερίνη, είναι η στυλοβάτης της οικογένειας, δεν τις οφείλω μόνο ένα ευχαριστώ…» είπε ο αδερφός της και η τραγουδίστρια κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα.

Η Κατερίνα Στανίση είναι μια καταπληκτική τραγουδίστρια που έχει κάνει μεγάλη καριέρα. Έχει περάσει δύσκολα στη ζωή της και αυτό βγαίνει με συναίσθημα στο τραγούδι της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή – Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά

Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις εννέα το βράδυ θα…: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για τους κεραυνούς

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ