κατάθεση-ψυχής-από-τη-σοφία-αλιμπέρτη-70261

Κατάθεση ψυχής από τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Είχα φτάσει 45 κιλά, δε μπορούσα να καταπιώ, εκεί με “χτύπησε”»

Ανάγνωση: 2'

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια ταλαντούχα παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Έκανε μία προσωπική αποκάλυψη, στον αέρα της εκπομπής της «Ζήσε Αλλιώς», σχετικά με τις κρίσεις πανικού, αποκαλύπτοντας τον δύσκολο ανήφορο που ανέβηκε. Επίσης, μίλησε για το πως τα παιδιά της έχουν βρεθεί και αυτά σε κατάσταση πανικού.

Σοφία Αλιμπέρτη: Οι κρίσεις πανικού αυτής και των παιδιών της

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής του ΑΝΤ1, μιλώντας με την Αφροδίτη Κουρτάκη, «θέλω να σε αγκαλιάσω, πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Έχω περάσει κι εγώ κρίσεις πανικού, έχουν περάσει και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα».

Σοφία Αλιμπέρτη: Ζύγιζε 45 κιλά

Και συμπληρώνει η Σοφία Αλιμπέρτη «εγώ, ας πούμε, δε μπορούσα να καταπιώ. Είχα φτάσει 45 κιλά, «κλείδωνε» ο λαιμός και είχα θέμα με την κατάποση. Με «χτύπησε» εκεί και είχα και ταχυπαλμίες φυσικά». Κατ’ αρχάς δουλεύω από πάρα πολύ μικρή, οπότε φαντάζεσαι ότι η ζωή μου πάντα έτρεχε. Έκανα πολλά πράγματα που δεν θα ‘πρεπε να τα κάνει ένα παιδί, οπότε εκεί στα 18 μου χτύπησαν όλα τα καμπανάκια. Εγώ τι έκανα από μόνη μου – επειδή ήταν και άλλη η εποχή, δε μπορούσες να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, σε κοιτούσαν σαν τρελό: έβαλα από μόνη μου ένα φρένο. Να μη βγαίνω κάθε βράδυ, να βγαίνω μια φορά στο τόσο, επιλεκτικά, με ανθρώπους που νιώθω ασφαλής, που αγαπώ και με αγαπάνε. Να προσπαθήσω να βρω και πάλι τη χαρά σε μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα».

Κλείνοντας, η Σοφία Αλιμπέρτη τόνισε πως «ο μεγάλος μου γιος λέει ότι ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή είναι να είμαστε ευτυχισμένοι». Η παρουσιάστρια το πιστεύει αυτό ακράδαντα και μας λέει να το πιστέψουμε και εμείς. Μόνο τότε θα είμαστε χαλαροί και η ζωή θα περνάει πιο ανέμελα και θα ευχαριστιόμαστε κάθε στιγμή της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Είδα ούφο με τα μάτια μου»: Η Ελένη Χατζίδου μιλάει για τη «συνάντησή» της με εξωγήινους

Σοφία Αλιμπέρτη: Λέει «όχι» σε ρετούς, φοράει μαγιό και εντυπωσιάζει με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της στα 58 της χρόνια

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να συζώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο όλη μέρα, θα κάνω εμετó»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ