ντόρος-με-την-ευρυδίκη-παπαδοπούλου-70323

Ντόρος με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο πρώην μου δεν ήθελε να δουλεύω για να μην κουράζομαι… ωραία πέρασα»

Ανάγνωση: 3'

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει μιλήσει πολλές φορές για την πρώην σχέση της. Βρέθηκε στο “The 2night show” και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αιτία που αποφάσισε να χωρίσει, αλλά και για τη λήξη της φιλίας της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μιλά ακόμα με τον πρώην σύντροφό της

Όπως υπογράμμισε η πρώην παίκτρια του Survivor «όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, κάποιοι σκέφτονται τα καλά και κάποιοι τα κακά. Εγώ κρατώ μόνο τα καλά, προχωράω. Δεν θα σου πω ότι δεν έκλαψα, δεν πόνεσα και δεν ένιωσα θυμό. Πέρασα όλα αυτά τα στάδια. Νιώθω μόνο αγάπη και εύχομαι τα καλύτερα. Πλέον μιλάμε σε καθημερινή βάση, πολιτισμός».

Και συμπληρώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου «όλα αλλάζουν, τα πάντα ρει και οι σχέσεις περνάνε σε άλλο επίπεδο. Εγώ πλέον συμβουλεύομαι τον πρώην σύντροφό μου σε ό,τι θέλω, το ίδιο και εκείνος. Δηλαδή τι; Χωρίζεις και πρέπει να γίνεσαι εχθρός; Εγώ δεν συμφωνώ».

Για το πως διαχειρίστηκαν τον χωρισμό οι γονείς της, επεσήμανε «οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν όταν χώρισα, γιατί μας είχαν συνηθίζει μαζί και αγαπούσαν τον πρώην σύντροφό μου. Αλλά πλέον ο μπαμπάς μου προχθές γύρισε και μου είπε: τελικά είναι καλύτερο που χώρισες, είσαι πιο χαμογελαστή, έχεις ζωντανέψει, σου έχουν έρθει και οι δουλειές η μία πίσω απ’ την άλλη. Γιατί δεν με άφηνε και να δουλεύω (ο πρώην σύντροφος), δεν ήθελε. Δεν ήθελε να κουράζομαι, ήθελε να μου τα προσφέρει. Ωραία πέρασα αλλά πλέον νιώθω ότι μπορώ και μόνη μου να προσφέρω τα πάντα στον εαυτό μου».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τέλος της φιλίας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Σχετικά με το τέλος της φιλίας της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά τις δηλώσεις της ίδιας για τον Σπύρο Μαρτίκα, σημείωσε «τελικά ο όρος φιλία υπήρχε; Σε μία διαφωνία ο ένας δεν πρέπει να ακούσει τον άλλο; Υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες. Δεν τσακώθηκα εγώ με τη συγκεκριμένη κυρία. Χρησιμοποίησα τη λέξη «αδίστακτος» για τον Σπύρο Μαρτίκα και πάνω στα νεύρα μου είπα ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει σε ανθρώπινο επίπεδο. Είναι δικαίωμά της να μη μου μιλάει, αλλά δε μου δόθηκε καν η ευκαιρία να απολογηθώ. Οπότε για ποια φιλία μιλάμε; Δεν ξέρω και αν θέλω να μου δοθεί, κρατάω αυτόν τον άνθρωπο μέσα μου με αγάπη. Το αφήνω πίσω μου και βάζω τελεία».

Κλείνοντας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι μια γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα. Μίλησε ανοιχτά για την πρώην σχέσ της αλλά και για την πρώην φιλία της με τη Βρισηίδα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή – Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά

Μην βρεθείτε σε ανοικτούς χώρους, μετά τις εννέα το βράδυ θα…: Καμπανάκι Τσατραφύλλια για τους κεραυνούς

“Από θαύμα σώθηκα” Γυναίκα η πιλότος που εγκατέλειψε το μαχητικό Mirage στην Τανάγρα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ