μεγαλείο-ψυχής-του-μάρκου-σεφερλή-χάρ-67339

Μεγαλείο ψυχής του Μάρκου Σεφερλή: Χάρισε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο στην Άσπα που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της

Ανάγνωση: 1'

Ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής ευαισθητοποιημένος από το τραγικό συμβάν που συνέβη στην Άσπα Φατούρου όταν πυροβολήθηκε από τον ίδιος της τον πατέρα και καθηλώθηκε στο κρεβάτι, έκανε μία κίνηση ανθρωπιάς. Αγόρασε και δώρησε ένα αυτοκίνητο στην οικογένεια. Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις που έκανε για την δωρέα του:

Η μεγάλη προσφορά του ηθοποιού

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός αγόρασε στο νεαρό κορίτσι το ειδικό αμάξι που χρειαζόταν, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις της και να μπορεί με ασφάλεια να κάνει τις θεραπείες της, με σκοπό να καταφέρει να περπατήσει και να μιλήσει ξανά. Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε ζωντανά στις Αλήθειες με τη Ζήνα και η συγκίνηση ήταν έκδηλη. Μάλιστα στην εκπομπή μίλησε και η μητέρα της Άσπας, Σπυριδούλα Φατούρου, η οποία μέσα σε κλίμα συγκίνησης ευχαρίστησε τον Μάρκο Σεφερλή και μίλησε για την πορεία της υγείας της κόρης της.

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός που το ταλέντο του αναγνωρίζεται από όλους. Είναι, επίσης, άνθρωπος καλόκαρδος και γενναιόδωρος και φαίνεται από τις πράξεις του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μεγάλη προσοχή: Τι δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ στο αυτοκίνητο όταν έχει καύσωνα

Τα «αρνήθηκε» όλα, δεν θέλει να γίνει με τίποτα ηθοποιός: Θα… μείνετε μόλις μάθετε τι σπουδάζει ο Χάρης Σεφερλής

Ο γιος του Μάρκου Σεφερλή, Χάρης, είναι πλέον φοιτητής: Το αντικείμενο των σπουδών του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ