ομολογεί-τη-πίστη-και-δε-ντρέπεται-η-αν-65154

Ομολογεί τη πίστη και δε ντρέπεται η Ανθή Βούλγαρη: «Δεν με νοιάζει να με κοροϊδέψουν» δηλώνει για το θαύμα που βίωσε πριν το χειρουργείο

Ανάγνωση: 2'

Η Ανθή Βούλγαρη σε μια σπάνια συνέντευξη της αποκαλύπτει για πρώτη φορά το θαύμα που την έκανε να πιστέψει βαθύτατα στην θρησκεία και να βρει τον φύλακα άγγελό της στο πρόσωπο του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου.Η Ανθή Βούλγαρη όταν επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι της, τότε ήτανε που έζησε ένα ανεξήγητο θαύμα που της προστάτευσε την ζωή! Η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν με νοιάζει να με κοροϊδέψουν»

Η εξομολόγηση της Ανθής Βούλγαρη

Καλεσμένοι στις Roomies βρέθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη. Η γνωστή δημοσιογράφος περιέγραψε στις Ζαρίφη, Παπαδημητρίου και Σολωμού το θαύμα που έζησε όταν το 2017 χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο.

Πολύ χαρακτηριστικά και με θάρρος ψυχής “φωνάζει” την πίστη της και το γεγονός που της άλλαξε την ζωή.

Τα λόγια της

«Όταν ήρθε η ώρα να κάνω το χειρουργείο, είχε πει ο γιατρός ότι πρέπει να μπω στην εντατική γιατί έτσι γίνεται σε όλα τα μεγάλα χειρουργεία. Όταν, λοιπόν, μπήκα και βγήκα, κατάλαβα ότι είχαν τελειώσει όλα και είδα μια πολύ όμορφη μορφή. Δεν είχα ξαναδει πιο όμορφο άντρα, ξανθό, πολύ φωτισμένο. Κατάλαβα ότι ήταν ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος. Δεν τον είχα ξαναδει. Τον είδα αλλά δεν μπορώ να σου εξηγήσω πως τον είδα. Οι γιατροί μου είπαν ότι ήταν ο πιο ήρεμος εγκέφαλος που έχουν χειρουργήσει. Όταν με το καλό βγήκα, η πρώτη εικόνα που είδα ήταν του Άγιου Ιωάννη του Ρώσου. Είναι προστάτης μου από τότε. Δεν με νοιάζει να με κοροϊδέψουν» εξομολογήθηκε η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας που έκανε δηλώσεις για την πίστη της. Ήταν αφοπλιστική και σταθερή στις πεποιθήσεις της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ