ρίγος-προκάλεσαν-οι-αρμένιοι-στην-του-65186

Ρίγος προκάλεσαν οι Αρμένιοι στην Τουρκία για την Ελλάδα τραγουδώντας: «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά»

Ανάγνωση: 1'

Άφωνοι έμειναν όλοι οι Έλληνες όταν οι Αρμένιοι ξεκίνησαν να τραγουδούν. Σε ένα απρόβλεπτο και τιμητικό σκηνικό προέβησαν οι Αρμένιοι όταν υποδέχθηκαν τους Έλληνες. «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά (τραβά, τραβά) και ξανά προς τη δόξα τραβά».

Η υποδοχή των Ελλήνων που θα αφήσει ιστορία

Νωρίτερα η μπάντα του στρατού της Αρμενίας υποδέχτηκε την ελληνική αντιπροσωπεία με τον …Ζορμπά. Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει τέτοια θερμή υποδοχή. Σε μια χρονική περίοδο που οι σχέσεις τόσο της Αρμενίας όσο και της Ελλάδας έχουν χτυπήσει βαρομετρικό χαμηλό με την Τουρκία, το Γερεβάν επέλεξε να στείλει και αυτό με τη σειρά του μήνυμα στον κοινό εχθρό.

Είναι βασικό πολιτιστικό στοιχείο να εκφράζεται ο σεβασμός και η τιμή από έναν λαό προς έναν άλλον. Δυστυχώς αυτές οι πράξεις είναι σπάνιες αλλά μοναδικές.

Είναι λυπηρό, που οι διαχρονικές ηγεσίες της Ελλάδας απαξίωσαν και δεν ανέπτυξαν σχέσεις με τους μεγάλους εχθρούς της Τουρκίας. Εξάλλου τι θα ήταν μια Τουρκία χωρίς Αεροπορία και Ναυτικό…; Μόνοι τους παραδέχτηκαν σήμερα πως εάν η Ρωσία δεν είχε επιτρέψει την πτήση τουρκικών μαχητικών, το Αφρίν δεν θα είχε καταληφθεί ποτέ. Όλοι περιμένουν ήττα της Τουρκίας σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση προκειμένου να «σκυλέψουν» το πτώμα της…

Κλείνοντας, η υποστήριξη μεταξύ ανθρώπων είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε καταφέρει ως άνθρωποι. Αυτό δεν πρέπει να το χάσουμε. Η αλληλεγγύη και η συμπόνια μας ενώνουν.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Γνωστός σεισμολόγος προειδοποιεί: Έρχεται μεγάλος σεισμός σε αυτές τις τρεις πόλεις

Μπήκαν τρίτοι στη σχέση τους: 9 πασίγνωστα ζευγάρια που χώρισαν, επειδή δεν ενέκρινε η οικογένειά τους

Δεν πάει το μυαλό: Οι 200 τούρκικες λέξεις που έχουμε στο λεξιλόγιό μας- Τις χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ