έδωσε-την-καλύτερη-απάντηση-η-τζόυς-ευ-68341

Έδωσε την καλύτερη απάντηση η Τζόυς Ευείδη: “Τι να τον κάνω τον σύντροφο; Το σπίτι ανήκει στα ζώα μου”

Ανάγνωση: 2'

Η πασίγνωστη ηθοποιός Τζόυς Ευείδη έχει μείνει στην ιστορία για το ρόλο της αφελής Σταυρούλας στο Καφέ της Χαράς. Μικροί και μεγάλοι τη θυμόμαστε από εκεί. Αγαπά πολύ τα ζώα και δεν το κρύβει. Όπως έχει η ίδια πει φιλοξενεί στο σπίτι της πολλά ζώα και μένει μαζί τους πράγμα που προτιμά από το να μένει με ανθρώπους.

Τζόυς Ευείδη: Η αγάπη για τα αδέσποτα

Η Τζόυς Ευείδη αγαπά ιδιαίτερα τα ζώα. Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας πραγματοποιήθηκε από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με στόχο την ενημέρωση για τα αδέσποτα ζώα. Επίσης, ανάμεσα στους υποστηρικτές της κίνησης αυτής ήταν και η Τζόυς Ευείδη, γνωστή για τη φιλοζωική της δράση, που μίλησε στους δημοσιογράφους για τα αδέσποτα, ενώ έκανε κι αρκετές αποκαλύψεις για το «Καφέ της Χαράς», αλλά και τα τηλεοπτικά της σχέδια.

Ακόμα, η ηθοποιός είπε μιλώντας στον Ισίδωρο Φίκαρη και τη «Φωλιά των Κου Κου» ότι έχει υιοθετήσει δύο σκυλιά και τρεις γάτες, ενώ έχουν υπάρξει και φάσεις στη ζωή της που δεν είχε χρήματα ωστόσο φρόντιζε να φάνε τα ζώα της. «Το σπίτι είναι των ζώων μου, σε αυτά ανήκει…», απαντάει αν κάποιος σύντροφός της δυσανασχετεί με τα ζωάκια της.

Τζόυς Ευείδη: “Το καφέ της Χαράς”

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε και για τη σειρά που άφησε εποχή. «Το “Καφέ της Χαράς” ήταν να κρατήσει άλλα πέντε επεισόδια, αλλά υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το κανάλι κι έπρεπε να σταματήσει», είπε για το σίριαλ του Χάρη Ρώμα, ενώ ακόμα δεν ξέρει αν θα είναι στο καινούργιο σίριαλ που ετοιμάζει.Κλείνοντας δήλωσε ότι δεν της αρέσει το Survivor, αφού δεν μπορεί να βλέπει ανθρώπους να πεινάνε και να ταλαιπωρούνται!

Η Τζόυς Ευείδη είναι μια ηθοποιός καταξιωμένη και ταλαντούχα με πολλές δουλειές στην πλάτη της. Η αγάπη της για τα ζώα είναι μοναδική και κάνει πολλές φιλοζωικές κινήσεις.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαρίνα Σάττι: Δες για πρώτη φορά τον κούκλο δικηγόρο σύντροφό της – Τα πρώτα πλάνα

82χpονη γιαγιά γuμνάζεται καθημερινά για να αντέχει στο κρεβάτι με τον 39χρονο σύντροφό της

Φpίκη: Μωpό ενός έτους κατασπαράχθnκε μέχρι θaνάτου από 3 σκuλιά στο σπίτι του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ