ερημίτης-στον-όλυμπο-παράτησε-τη-ζωή-σ-67236

Ερημίτης στον Όλυμπο: Παράτησε τη ζωή στη πόλη, μετακόμισε στο βουνό και ζει 16 χρόνια σε καλύβα χωρίς ρεύμα και λογαριασμούς

Ανάγνωση: 1'

Ο Παναγιώτης Σαρίμπασης είναι ένας άνθρωπος που δεν άντεξε την καταπίεση των πόλεων, λάτρευε την φύση και το βουνό και έτσι αποφάσισε να πάει να ζήσει μόνιμα στις κορυφές του Ολύμπου. Η καταγωγή του είναι από την περιοχή της Πιερίας και, όπως ο ίδιος αναφέρει, ο συγκεκριμένος τρόπος ζωής είναι πιο κατάλληλος για την ιδιοσυγκρασία του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του κ. Μάλεση,μίλησε για όσα ο ίδιος έχει να αντιμετωπίσε καθημερινά αλλά και για την ιδιόμορφη και ανατρεπτική ζωή του στην φύση και μάλιστα στο μεγαλύτερο βουνό της Ελλάδας.

Ο ερημίτης του Ολύμπου

Έναν διαφορετικό τρόπο ζωής έχει επιλέξει ένας άνδρας από την Πιερία. Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», το περασμένο Σάββατο και η ιστορία ζωής του έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Παναγιώτης Σαρίμπασης αποφάσισε να εγκαταλείψει τον συνηθισμένο τρόπο ζωής και να αποσυρθεί στο βουνό των… Θεών εδώ και 16 χρόνια. Όπως είπε στην εκπομπή του Alpha, ήταν δική του και μόνο απόφαση να ζει μόνος του σε μια καλύβα πάνω από τα Πριόνια, σε υψόμετρο 970 μέτρων. Ο κ. Σαρίμπασης ανέφερε επίσης ότι έχει ρεύμα από φωτοβολταϊκά, ζεσταίνεται με σόμπα και πίνει νερό από τον ποταμό Ενιπέα.

Ακολουθεί το βίντεο με τον άνδρα που ζει στον Όλυμπο

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δώστε προσοχή: Έχετε δει αυτόν τον άνδρα; Αν ναι, καλέστε αμέσως την Αστυνομία – Μιλάμε για μεγάλη απάτη

Καιρός: Χωρισμένη στα… δύο η χώρα: Έτσι θα μας πάει και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Πρόβλεψη Μαρουσάκη

Πέθανε στα ξαφνικά ο Δημήτρης Κρητικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ