βασιλική-πλεξίδα-σήμερα-ξαναβιώνω-τ-67408

Βασιλική Πλεξίδα: “Σήμερα ξαναβιώνω την κάθε στιγμή του τραγικού συμβάντος, τόσο έντονα λεπτό το λεπτό”

Ανάγνωση: 2'

Βασιλική Πλεξίδα: «Η Παναγία μας η Ακρωτηριανή με υφάρπαξε και μου δώρισε την λύτρωση της ζωής». Με ένα κείμενο που ανατριχιάζει, η Βασιλική Πλεξίδα επέλεξε να πει την ιστορία της και το πώς σώθηκε από σίγουρο θάνατο, αποδίδοντας την σωτηρία της σε ένα θαύμα. Η Αρχιλοχίας επέζησε ύστερα από συντριβή αεροσκάφους και από τότε υμνεί την Παναγία που την έσωσε. Η ιστορία της συγκλονίζει.

Το μήνυμα της Βασιλικής Πλεξίδα αφού σώθηκε

Χριστός Ανέστη!!! Καλό και ευλογημένο Πάσχα σε όλους!!! Είθε ο Αναστάς Ιησούς Χριστός μας, να ελευθερώσει την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία μας από ορατούς και αόρατους (Κορονοϊούς) εχθρούς.

Σήμερα για μένα είναι διπλή γιορτή, επέτειος σημαντική 19/4/2017-19/4/2020, τρία χρόνια σταθμός της ζωής μου. Σαν σήμερα η Παναγία μας η Ακρωτηριανή Σερφιώτισα Θεραπεύτρια,εκ του θανάτου με υφάρπαξε και μου δώρισε στην ανάξια δούλη της, την λύτρωση της ζωής. Θαυμαστό κ πολλαπλό,το μέγιστο Θαύμα της διάσωσης μου στο ελικόπτερο από την Κυρία Θεοτόκο, συναισθήματα ευγνωμοσύνης πλημμυρίζουν την ψυχή μου. Σήμερα ξαναβιώνω την κάθε στιγμή του τραγικού συμβάντος, τόσο έντονα λεπτό το λεπτό.Υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες της διάσωσης μου, που είδαν αυτή την συγκλονιστική σκηνή!!!

Παναγιά μου σε ευχαριστώ!!! Σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου!!! Σαν σήμερα Παναγιά μου, μετέφερες στην ματωμένη αγκαλιά σου τις ψυχές των ηρώων συναδέλφων μου,του Αντγου Δημοσθένους Γούλα, του Αντγου Θωμά Τζανιδάκη,του Αντγου Θωμά Αδάμου και του Αντγου Κωνσταντίνου Χατζή. Φύλαγε τους Παναγιά μου πάντα υπό την σκέπην σου και στήριζε ως Μάνα τις αξιοθαύμαστες οικογένειές τους στον τόσο δύσκολο και επίπονο αγώνα τους.

Χριστός Ανέστη, Χρόνια πολλά εύχομαι κ πάλι από καρδιάς ο Χριστός μας, να διασκορπίσει κάθε αρνητική δύναμη από την Ελλάδα μας και από την Ορθοδοξία μας!!! Η Υπέρμαχος Στρατηγός μας, Κυρία Θεοτόκος Ακρωτηριανή Σερφιώτισα Θεραπεύτρια να εκπληρώσει όλες τις αιτήσεις μας δια την Σωτηρία της ψυχής μας και της Πατρίδας μας!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!

Με τα λόγια αυτά η Βασιλική Πλεξίδα έκλεισε ένα προσωπικό ευχαριστήριο μήνυμα προς τα Θεία. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και βαθιά θρησκευόμενη που ενδιαφέρεται να δώσει το “φως” και στους συνανθρώπους της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Μεγάλη η χάρη του” Βάϊος Σύρρος: «Πήγα στον Άγιο Εφραίμ, έβαλα το λαδάκι με το βαμβάκι πάνω στον όγκο και ξαφνικά μύρισε παντού μύρο»

«Ήρθες στο νοσοκομείο και μύριζες μύρο»: Συγκινεί κάθε πιστό το θαύμα της Παναγίας που έζησε η Βασιλική Πλεξίδα

Αν τον παρακαλέσεις θα σε σώσει: Ο Άγιος που είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού και μας βοηθάει σε κάθε πρόβλημα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ