μοιάζει-με-παλάτι-θα-το-ζήλευαν-όλοι-α-66714

Μοιάζει με παλάτι, θα το ζήλευαν όλοι: Αυτό είναι το εξοχικό της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στην Αίγινα με την απεριόριστη θέα

Ανάγνωση: 1'

Η πολυαγαπημένη ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου διατηρεί ένα υπέροχο εξοχικό στο νησί της Αίγινας. Στο εξοχικό αυτό πολύ συχνά έχει φιλοξενήσει αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Ένας από αυτούς είναι και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που πρόσφατα επισκέφθηκε την συνάδελφό του Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο όμορφο νησί.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Η μαγευτική κατοικία στην Αίγινα

Η Ελληνίδα ηθοποιός έχει εξοχική κατοικία στην Αίγινα. Μάλιστα, η ίδια επιλέγει τη μαγευτική περιοχή της Ελλάδας, όπου βρίσκεται το εξοχικό της για τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι, η ίδια επιλέγει να περνά εκεί ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του για την συνάντηση με την ηθοποιό, δημοσίευσε κάποιες ιστορίες στο Instagram. Στα εν λόγω βίντεο μας κάνει μια μικρή ξενάγηση στο σπίτι της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όπως θα δείτε πρόκειται για ένα «μαγευτικό» εξοχικό με μοναδική θέα. Μάλιστα, όπως είναι ορατό, είναι πολύ κοντά στην θάλασσα και η ηθοποιός κάνοντας μόνο μερικά βήματα μακριά από το σπίτι της μπορεί να πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές της βουτιές.

Η Αίγινα στο νησί του φιλοξενεί πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες. Βρίσκεται κοντά στην Αθήνα αλλά δεν στερείτε καθόλου ομορφιάς.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Το εντυπωσιακό εξοχικό στην Αίγινα με την παραμυθένια αυλή και τη θέα που κόβει την ανάσα

23 χρόνια μικρότερός της, τον γνώρισε στο «Παρά 5»: Auτός εivαι κούκλος σύντροφος της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Καθηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Έπαιξα έχοντας μάθει 10 λεπτά πριν ότι “έφυγε” ο αδελφός μου”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ