πως-φτάσαμε-ως-εδώ-σαν-δυο-ξένοι-σει-152514

«Πως φτάσαμε ως εδώ, σαν δυο ξένοι»: Σεισμός στο Twitter από το unfollow των πρωταγωνιστών πριν από το φινάλε της σειράς

Ανάγνωση: 2'

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media το unfollow ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές της σειράς Παγιδευμένοι. Μόλις 4 επεισόδια πριν από το μεγάλο φινάλε ο Μιχάλης Λεβεντογιάνης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή ακόμη και διαδικτυακή.

Τα δύο νέα επεισόδια των Παγιδευμένων, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 22:30, έρχονται με δυνατές στιγμές, που θα συγκλονίσουν και θα βάλουν στη θέση του το κομμάτι που έλειπε από το τρομακτικό παζλ της ιστορίας.

Οι Παγιδευμένοι φτάνουν στο τέλος τους. Και από ότι φαίνεται, το ίδιο και η σχέση των 2 πρωταγωνιστών και μάλιστα λίγο πριν από το φινάλε της σειράς.

Το ηχηρό unfollow δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν στο Twitter οι φανατικοί της σειράς. Aπό αυτή την κίνηση μάλιστα καταλαβαίνουν πως είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει και τρίτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Βροχή πέφτουν τα σχόλια από τους θαυμαστές που αναρωτιούνται γιατί έγινε αυτό τώρα, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1.

Δεν λείπουν και τα χιουμοριστικά posts.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Δύο σεζόν μόλις ολοκληρώθηκαν…»: Το δημόσιο μήνυμα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη μετά το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς “Παγιδευμένοι”

“Κρυφοί έρωτες” Δεν είναι μόνο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος: 5 έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα σειράς

Το λεβέντικο ζεϊμπέκικο του «Παγιδευμένου» Μιχάλη Λεβεντογιάννη που έκανε άπαντες να χειροκροτούν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ