πιο-έρωτας-πεθαίνεις-για-γιώργο-λιάγ-152483

Πιο έρωτας… πεθαίνεις για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά: Νέα ερωτική απόδραση για το τριήμερο με γνωστό ζευγάρι της showbiz

Ανάγνωση: 1'

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά ζουν τον έρωτά τους, με τον παρουσιαστή να ολοκληρώνει τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις και να ταξιδεύει με την νέα του σύντροφο στον Πόρο, εν όψει του Αγίου Πνεύματος.

Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμα τη σχέση του, ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες, οι οποίες προδίδουν ότι είναι μαζί.

Συνεχίζουν… να το ζουν έντονα και δεν το κρύβουν

Ο παρουσιαστής, που προ ημερών είχε λόγους να χαρεί για την οικογένειά του, και η ραδιοφωνική παραγωγός το βράδυ της Παρασκευής (21/6) έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι περνούν το βράδυ τους παρέα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Σπύρου Λάζαρη στον Πόρο.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανήρτησε ένα βίντεο από την εντυπωσιακή θέα του ξενοδοχείου και έγραψε: «Απλά μαγικά».

Η Μαρία Αντωνά από την πλευρά της, δημοσίευσε μια φωτογραφία με δύο ποτήρια κρασιού και στη φωτογραφία της επεσήμανε την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία είναι η σύντροφος του Σπύρου Λάζαρη. Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι έδειξε ότι περνάει ένα ακόμη Σαββατοκύριακο μαζί, χωρίς να κρύβει τη σχέση του.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Σιγά μην την έπαιρνε με τα παιδιά” Στην Τήνο χωρίς τη Μαρία Αντωνά ο Λιάγκας, απολαμβάνει τις διακοπές του

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας! Η πρόταση που αρνήθηκε και η νέα εποχή

Τέλος η Μαρία Αντωνά;: Σούσουρο με τον Γιώργο Λιάγκα, βραδινή έξοδος με γνωστή “ξανθιά” δημοσιογράφος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ