λες-και-δεν-έβλεπε-κανείς-γραπωμένη-152503

Λες και δεν έβλεπε κανείς, «γραπωμένη» πάνω του: Έγιναν θέαμα στα μπουζούκια Δημητρίου – Γκουρνέλου, όλο φιλιόντουσαν

Ανάγνωση: 1'

Μπορεί ο Τόνυ Δημητρίου και η Στεφανία Γκουρνέλου να είναι μαζί σχεδόν δυο χρόνια ωστόσο οι εμφανίσεις τους είναι σπάνιες.

Αυτή τη φορά όμως το ζευγάρι μας έκανε την έκπληξη αφού απαθανατίστηκαν μαζί σε πρόσφατη έξοδό τους στα μπουζούκια.

Οι δυο ηθοποιοί, οι οποίοι να σημειώσουμε πως κάνουν θραύση με τα χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζουν στα social, έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ απολαμβάνοντας τη βραδιά τους.

«Είμαι ενάμιση χρόνο με τη σύντροφο μου και θεωρώ ότι είμαι παντρεμένος. Γνώρισα τη σύντροφο μου σε μία σειρά και μετά συναντηθήκαμε στο θέατρο άλλα δεν μιλήσαμε, μόνο μου χαμογέλαγε. Φλέρταρα τη σύντροφο μου άλλα δεν έγινε κάτι, ήταν κάπου άλλου. Έκανα πρόταση στη σύντροφό μου, Στεφανία, μέσα από το Instagram να πάμε μαζί σε μία πρεμιέρα. Αυτό που με εκνευρίζει στη Στεφανία είναι ότι είναι ισχυρογνώμων. Πολλές φορές λέω στη Στεφανία «έχεις δίκιο, άλλα δεν είσαι κι ο Φρόιντ. Σχολιάζουν την διάφορα ηλικίας με την Στεφανία και λένε «τι θέλει με τον πάππου. Πολλοί μου γράφουν για τη διαφορά ηλικίας και με ρωτούν «καλά με την κόρη σου;». Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας από τη στιγμή που εμείς περνάμε καλά, γελάμε και διασκεδάζουμε. Το σεξ μπορούν όλοι να το βρουν, η σύντροφός μου με έχει πάει ένα βήμα παραπέρα σαν άνθρωπο», είπε πρόσφατα ο ηθοποιός για τη σχέση τους.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Εκείνος 54 κι εκείνη… : Δεν «μασάει» τα λόγια του ο Τόνυ Δημητρίου – «Τη διαφορά ηλικίας που έχω με τη Στεφανία τη θεωρώ μαγκιά»

Τόνυ Δημητρίου για τα παιδιά του: «Το ζόρι το περνάει η μαμά τους που τα μεγαλώνει με τον σύζυγό της, να ‘ναι καλά οι άνθρωποι!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ