ο-γιος-της-μαρίας-φιλίππου-μεγάλωσε-έγ-152441

Ο γιος της Μαρίας Φιλίππου μεγάλωσε, έγινε ένας γοητευτικός 22χρονος και μοιάζει με μοντέλο

Ανάγνωση: 1'

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Φιλίππου μας δείχνει τους κούκλους γιους της. Ο Φίλιππος Σκουτέλης και ο Γιάννης είναι τα δύο παιδιά της.

Μαρία Φιλίππου: Δείτε τον γιο της!

Η γνωστή ηθοποιός μετρά πάρα πολλά χρόνια καριέρας τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Η τελευταία της δουλειά στην τηλεόραση ήταν η συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Φυγάς».

Πέραν όμως από καταπληκτική ηθοποιός είναι και εξαιρετική μητέρα. Υπενθυμίζεται ότι η εκλεκτή ηθοποιός έχει δύο γιους, τον 23χρονο Βαγγέλη και τον 20χρονο Φίλιππο, οι οποίοι αποτελούν την πρωταρχική της φροντίδα.

Αποφάσισε επομένως, να εκφράσει τις ευχές της για τα γενέθλια του γιου της, Φίλιππου, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τέλος, σε προηγούμενη συνέντευξή της, η ίδια είχε δηλώσει ότι ο γιος της, Φίλιππος Σκουτέλης, έχει μετατραπεί σε έναν ενήλικα, με ελκυστική εμφάνιση και παρουσιάζει μεγάλη αγάπη προς το άθλημα του μπάσκετ.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μεγάλωσε και γοητεύει όλες τις γυναίκες: Ο Φίλιππος Σκουτέλης, ο γιος της Μαρίας Φιλίππου είναι 22 ετών και μοιάζει με μοντέλο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ