ο-λογος-που-άφησα-πίσω-την-καριέρα-μο-152428

“Ο Λογος που άφησα πίσω την καριέρα μου”: Το εξομολογήθηκε για το γάμο με τον Φερεντίνο η Σοφία Παυλίδου

Ανάγνωση: 2'

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στο περιοδικό My TV με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά Famagusta του Mega, με την ίδια να αναφέρεται τόσο στο ρόλο της όσο και στην προσωπική της ζωή.

Η αναφορά της Σοφίας Παυλίδου στην προσωπική της ζωή

Η ηθοποιός, της οποίας μια συνέντευξη έφερε φοβερές εξελίξεις, αναφέρθηκε στο συνδυασμό οικογένειας και καριέρας καθώς και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Καταφέρατε να χτίσετε μια αξιοσημείωτη καριέρα, ενώ ταυτόχρονα δημιουργήσατε και μια υπέροχη οικογένεια. Πόσο εύκολα συνδυάζονται αυτά τα δύο;

Μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει σε όλα. Παλαιότερα, οι γυναίκες ήταν στα χωράφια και έκαναν πολύ πιο σκληρές δουλειές ενώ μεγάλωναν και τα παιδιά τους. Σίγουρα, ο συνδυασμός καριέρας και οικογένειας έχει τη δυσκολία του, αλλά πιστεύω ότι πραγματικά μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, αρκεί να έχουμε θέληση. Η αλήθεια είναι ότι εγώ έβαλα και λίγο πιο πίσω την καριέρα για να είμαι με τα παιδιά, ήταν και δίδυμα.

Σε κάποια φάση, οι επιλογές μου ήταν να κάνω μόνο τηλεόραση ή μόνο θέατρο ώστε να έχω και χρόνο με τα παιδιά μου. Αυτό δεν είναι κάτι που το έχω μετανιώσει. Χαίρομαι πάρα πολύ που έδωσα αυτόν το χρόνο στα παιδιά μου. Μπορεί να μην έκανα τη μεγάλη καριέρα αλλά έκανα αυτό που εγώ ήθελα στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Οπότε αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Πως ξεπερνάτε τις δυσκολίες, όταν προκύπτουν;

Δεν μένω ποτέ στις δυσκολίες. Είναι μαθήματα ζωής που έρχονται για καλό γιατί βοηθούν στην προσωπική μας εξέλιξη. Οι δυσκολίες έρχονται για να μας θυμίσουν ότι κάτι ακόμα έχουμε να δουλέψουμε.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Κάποια μας δείχνει…” Η Σοφία Παυλίδου ξέσπασε όσο ποτέ και κανείς για τη Ζήνα Κουτσελίνη

Δημήτρης και Κωνσταντίνος Φερεντίνος: Ολόκληροι άντρες και κούκλοι, οι δίδυμοι γιοι της Σοφίας Παυλίδου

Τα μάτια της μαμάς, το χαμόγελο του μπαμπά: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ