εκείνος-είναι-63-ετών-ενώ-η-σύζυγός-του-152419

Εκείνος είναι 63 ετών ενώ η σύζυγός του… – Η διαφορά ηλικίας της Ανίτας Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο

Ανάγνωση: 2'

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι ερωτευμένοι και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια.

Χάρης Χριστόπουλος: Η διαφορά ηλικίας

Η Ανίτα που κατάγεται από την Ουγγαρία, είχε έρθει στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2003. Εργαζόταν ως μοντέλο έχοντας στόχο να κάνει πολλά ταξίδια. Για εκείνη αυτό ήταν το ιδανικό και έτσι ξεκίνησε να φτιάξει το book της με πρώτο μεγάλο ταξίδι στη χώρα μας. Είχε σκοπό να μείνει μόνο δύο μήνες αλλά τη δεύτερη μέρα της παραμονής της γνώρισε το Χάρη.

Ήταν σε πρακτορείο και την έστειλαν σ’ ένα casting στον Χάρη. Κάπως καρμικά εκείνη βρέθηκε μία ώρα νωρίτερα από το όρντινο που είχε δοθεί στα υπόλοιπα μοντέλα. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν πολύ δυνατή. Εκείνη το κατάλαβε εκ των υστέρων ενώ ο γνωστός φωτογράφος ένιωσε από την πρώτη στιγμή ότι έβλεπε μπροστά του έναν άγγελο.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 και λίγο αργότερα έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Χρήστο.

Η διαφορά ηλικίας Ανίτας Μπραντ – Χάρη Χριστόπουλου

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος είναι από τα ζευγάρια που αποδεικνύουν πως ο έρως χρόνια δεν κοιτά, αφού ο φωτογράφος είναι 63 ετών και περνάει την σύζυγό του κατά 20 χρόνια.

«Όλη αυτή η αγάπη που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον έχει πλέον επεκταθεί και στο μωρό. Ο Χάρης δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό μου τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και τη στιγμή της γέννας. Και τώρα βοηθά σε όλα. Αλλάζει τον μικρό, παίζει μαζί του, και το τρελό είναι ότι ενώ εγώ βρίσκομαι τις περισσότερες ώρες μαζί του, μόλις έρθει ο Χάρης και του πει δύο λεξούλες ο μικρός ξεκαρδίζεται στα γέλια», είχε εξομολογηθεί η η Αννιτα Μπράντ, μιλώντας για τους άνδρες της ζωής της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Παρακολουθούμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε βάλει GPS για να βλεπουμε που βρίσκεται κάθε στιγμή – Ζηλεύαμε πολύ»

Χάρης Χριστόπουλος: «Αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα, να κρατάω 2 πλάσματα. Κλαίω από ευγνωμοσύνη στον Θεό»

“Ανίτα Μπραντ: H Χυδαία επίθεση για την ηλικία της ως μητέρα και η απάντηση της που “αποθέωσαν” όλες οι γυναίκες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ