γιαυτό-δεν-μπορούν-να-μεγαλώσουν-τ-152383

“Γι’αυτό δεν μπορούν να μεγαλώσουν το αδερφάκι τους”: Ράκος ο Πύρρος Δήμας για τα παιδιά από τον 1ο γάμο του και το 5ο μωρό

Ανάγνωση: 2'

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24, Πρωινή Ζώνη, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, και μίλησε για αναλυτικά για το νέο κεφάλαιο της ζωής του, τον γάμο του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και την οσονούπω γέννηση του πέμπτου του παιδιού.

Η εξομολόγηση του Πύρρου Δήμα

Προχώρησε, μάλιστα, σε αποκαλύψεις για την σχέση των υπόλοιπων παιδιών του με την σύζυγό του και τα συναισθήματά τους για το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ενώ εξήγησε πώς ακριβώς γνωρίστηκε με την καλή του και ερωτεύτηκαν.

«Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό που θα ξαναγίνω μπαμπάς, είναι δώρο Θεού. Περιμένω πώς και πώς, με αγωνία. Θα είναι πασχαλινό, θα έρθει λίγο πριν το Πάσχα. Θα είναι το πέμπτο παιδάκι, δεν χρειάζεται να πάρω λεωφορείο, τα υπόλοιπα έχουν μεγαλώσει», είπε αρχικά.

«Τα υπόλοιπα παιδιά μας χαίρονται πολύ. Δεν μπορούν να μεγαλώσουν το αδερφάκι τους, γιατί βρίσκονται όλα στο εξωτερικό και συνεχίζουν τις σπουδές τους. Η Μαρία, το τρίτο παιδί μου, κάνει άρση βαρών στο Σικάγο δουλεύει και κάνει και την πρακτική της και το μεταπτυχιακό της. Όλοι οι γονείς προσπαθούν, αγωνίζονται και παλεύουν για τα παιδιά τους για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον, αυτό κάνω και εγώ. Αυτό που δεν μπορούσα να κάνω εγώ, το δίνω στα παιδιά μου. Δεν ήθελα να τους δώσω οικόπεδα, σπίτια και περιουσίες. Ήθελα να τους δώσω τη γνώση και τη μόρφωση».

Για την σύζυγό του, ανέφερε: «Η Αφροδίτη είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Ήταν αθλήτρια, έχουμε πολλά κοινά, την ήξερα φυσιογνωμικά, αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Βρεθήκαμε σε ένα μαραθώνιο το 2021. Γνωριστήκαμε, εκεί ήρθαμε κοντά και από τότε είμαστε αχώριστοι. Είναι αυτό που λένε έρωτας κεραυνοβόλος, με έκανε χαρούμενο και να γελάω, με κάνει ευτυχισμένο».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η ζωή του Πύρρου Δήμα γίνεται τηλεοπτική σειρά – Οι πρώτες πληροφορίες

«Θα πάρει το όνομα της, τη χάσαμε στο πρώτο μας ραντεβού»: Έτσι θα βαπτίσουν την κόρη τους Δήμας – Σκαφίδα

“Γι αυτό άλλαξε το επίθετό της”: Έσπασε τη σιωπή του ο Πύρρος Δήμας για την κόρη του, Μαρία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ