κόβω-το-ψωμί-σε-αυτό-το-δωμάτιο-μέν-152370

“Κόβω το ψωμί…” Σε αυτό το δωμάτιο μένει η Καίτη Φίνου μετά την οικονομική κατάρρευση

Ανάγνωση: 3'

Η Καίτη Φίνου, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, φιλοξενείται στο «Σπίτι του Ηθοποιού» με την ίδια να δηλώνει ευγνώμων στην Άννα Φόνσου.

Καίτη Φίνου: Η συγκλονιστική ανάρτηση

Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Tik Tok και τους έδειξε το δωμάτιο που της παραχώρησε η Άννα Φόνσου στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Η γνωστή ηθοποιός, Καίτη Φίνου, ακούγεται να λέει πως «αναγκάστηκε να χωρέσει ένα ολόκληρο δυάρι» μέσα σε ένα δωμάτιο.

«Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο. Και μην μου πείτε για ξεσκαρτάρισμα. Το κάνω ανά δύο εβδομάδες. Χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν.

Το μόνο που προσέχω είναι τα πολύμπριζα. Μην ρίξω νερό κατά λάθος, γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεβάτι υποσέντονο και κόβω το ψωμί, το τυρί ή τα φρούτα εκεί.

Όμως, λέω, δόξα τω Θεώ, γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα. Όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φόνσου. Περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον, το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο «άδειο». Αυτά και καλό βράδυ να έχετε».

Μία από τις πιο όμορφες γωνιές του δωματίου πάντως, είναι αυτή που έχει τις φωτογραφίες των δύο αδελφών της, που έφυγαν από τη ζωή και τη βύθισαν στο απόλυτο πένθος. Δεν τις ξεχνάει και με αυτόν τον τρόπο νιώθει ότι κρατάει ζωντανή τη μνήμη τους.

@kaiti1959Πάμε να δούμε το δωμάτιο που μένω, υποτίθεται συμμαζεμένο…και μην μου πείτε για ξεσκαρταρισμα..το κάνω ανά δύο εβδομάδες…χαρίζω πολλά πράγματα (που έχω γεμίσει από δωράκια) αλλά και πάλι δεν….. το μόνο που προσέχω είναι τα πολυμπριζα μην ρίξω νερό κατά λάθος γιατί στρώμα έχω αλλάξει 3 φορές….από την στιγμή που δεν υπάρχει κουζίνα στρώνω στο κρεββατι υποσεντονο και κόβω το ψωμί,το τυρί ή τα φρούτα εκεί… όμως λέω δόξα τω Θεω γιατί από αυτά που βλέπω με τα ενοίκια δεν θα τα έβγαζα πέρα….όλα καλά κι ευγνώμων στην Άννα Φονσου….περνάω πολλές ώρες στο δωματιάκι μου και τουλάχιστον το μέρος που κοιμάμαι κατάφερα να το έχω πιο “αδειο”…αυτά και καλό βράδυ να έχετε 🫶🙏✊️🧿❤️

♬ πρωτότυπος ήχος – kaiti finou OFFICIAL 🧿🙏

Η Καίτη Φίνου είχε δηλώσει παλαιότερα για το σπίτι του ηθοποιού: «Για μένα το “Σπίτι του ηθοποιού” είναι το σπίτι μου, ο χώρος μου. Εδώ μέσα νιώθω προστατευμένη. Σκέψου ότι όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ίδρυμα, νιώθω ότι είναι και δικό μου πρόβλημα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου εκτός του ιδρύματος. Και ξέρεις τι συμπέρασμα έχω βγάλει έπειτα από όλα όσα έχω ζήσει: η ζωή δεν τελειώνει, αν δεν έχεις εσύ πρόθεση να φτάσει στο τέρμα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Δεν ξέρω αν θα προλάβω να μην τυφλωθώ”: Δύσκολες ώρες για την Καίτη Φίνου, μοιράστηκε τα δυσάρεστα

Ξεσπά η Καίτη Φίνου για το “περιθώριο”: “33 σίριαλ έγιναν και δε με πήραν. Θέλω να μάθω γιατί; Είμαι χοντρή;”

«Κόβω το ψωμί, το τυρί ή τα φρούτα στο κρεβάτι»: Σε αυτό το δωμάτιο μένει η Καίτη Φίνου μετά την οικονομική κατάρρευση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ