η-άγνωστη-καταγωγή-της-δέσποινας-βανδ-152458

Η άγνωστη καταγωγή της Δέσποινας Βανδή – Δεν έχει γεννηθεί στην Ελλάδα για την οποία είναι περήφανη

Ανάγνωση: 1'

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Η ίδια σημειώνει μεγάλες επιτυχίες μετά από 20 χρόνια πορείας.

Δέσποινα Βανδή: Τα χρόνια στη Γερμανία και η καταγώγή της

Η γνωστή ερμηνεύτρια για πολλά χρόνια ήταν στο πλάι στου Φοίβου, κομμάτια του οποίου ερμήνευσε και η καριέρα της εκτοξεύθηκε στην κορυφή. Τα τελευταία χρόνια, η Δέσποινα Βανδή έχει συνεργαστεί και με άλλους συνθέτες, ενώ πλέον την βλέπουμε και στο «τιμόνι» της παρουσίασης.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν πολλοί για τηνΔέσποινα Βανδή είναι πως γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969 από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Η ίδια ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή.

Μετά το διαζύγιο της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, η ερμηνεύτρια έχει κάνει το επόμενη βήμα στη ζωή της, στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σάλος με τη Βανδή στην Τουρκία: Ακύρωσε συναυλία της μετά από αυτό που έκαναν οι Τούρκοι

Ο Βασίλης Μπισμπίκης φωτογραφίζει τη Βανδή και το φεγγάρι: «Σε αγαπώ κορίτσι μου»

“Μια πρόταση γάμου περίμενα” Απογοητευμένη η Βανδή στον τελικό του Just, άφαντος ο Μπισμπίκης της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ