έγινε-χαμός-κάτω-από-τη-φώτο-της-η-ιωάν-152495

Έγινε χαμός κάτω από τη φώτο της: Η Ιωάννα Μαλέσκου ποζάρει με την κόρη της και όλοι πρόσεξαν το ίδιο πράγμα

Ανάγνωση: 1'

Ελεύθερη υποχρεώσεων είναι εδώ και λίγες μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου αφού ολοκληρώθηκε το TV Queen που παρουσίαζε.

Αλλιώς βέβαια είχε ξεκινήσει ο προγραμματισμός για το συγκεκριμένο πρότζεκτ και αλλιώς κατέληξε αλλά τώρα που έχει τη δυνατότητα, η όμορφη παρουσιάστρια είναι και πάλι μόνιμα αγκαλιά με τη μικρή της κόρη.

Η πριγκίπισσά της ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2023 και από τότε η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει στο έπακρο τον ωραιότερο ρόλο της ζωής της, αυτό της μητέρας.

Είναι τρυφερή, δυναμική αλλά και συνέχεια αγκαλιά με την κόρη της, φροντίζοντας ώστε η μικρούλα να μεγαλώνει χωρίς να νιώσει ούτε στο ελάχιστο την έλλειψή της.

Τώρα, λοιπόν, που έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον αφιερώνει στην κόρη της και μάλιστα σήμερα (21/6) ανέβασε και μία πολύ τρυφερή φωτό τους. Σε αυτήν απεικονίζεται η παρουσιάστρια να έχει στην αγκαλιά της τη μικρούλα καθώς απολαμβάνουν μαζί το σούρουπο.

Μάλιστα, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε και ακόμα μία φωτογραφία, αυτή τη φορά με ό,τι έπινε αλλά και το κινητό της, αποκαλύπτοντάς μας την πρόσοψή του. Σ’ αυτήν έχει δική της φωτογραφία από τις ημέρες που παρουσίαζε το Tv Queen με ένα υπέροχο λευκό φόρεμα που φορούσε σε live και που ομολογουμένως τής πήγαινε πολύ. Δείτε παρακάτω:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Χαζομπαμπάς ο Ίαν Στρατής για την κόρη του: «Θέλουμε να την πάμε στον παιδικό σταθμό & φοβάμαι να την αφήσω μόνη»

Το ωραιότερο κορμί της Ελλάδας: Η Πηνελόπη Πλάκα με μαγιό και κoιλιακούς “φέτες” είναι μια αγαλματένια οπτασία

Διώροφο με τεράστιο πράσινο κήπο: Το σπίτι που μένει η Καλομοίρα με τον Μπούσαλη και τα παιδιά τους στην Αμερική είναι ο ορισμός της χλιδής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ